A3 akvarel med måner – Four Moons

A3 akvarel med måner – Four Moons
  • A3 billede med måner af Kamilla Ruus

Flot A3 maleri til billedevæggen

1.199 DKK

Køb

Søger du kunst til hjemmet? Simple og minimalistiske kunstværker er altid et hit i hjemmet. Du kan bl.a. købe Four Moons, som er en flot A3 akvarel med måner stablet oven på hinanden. Her køber du ikke én plakat men i stedet den originale håndmalede akvarel.

Four Moons er inspireret af himmelrummet og det du kan se i stjernekikkerten, når du ser op på himlen. De fire farvestrålende og abstrakte måner giver et godt modspil til hinanden, men står også knivskarpt på det hvide akvarel papir.

Vil du have lidt mere end bare en plakat med 4 måner? Så skal du købe det fine Four Moons akvarel billede, da billedet vil være perfekt til at give indretningen i dit hjem et løft.

Der er udelukkende benyttet kvalitetsmaterialer til kunstværket. Akvarellen er tegnet og malet på 300 gr Canson akvarel papir 100% bomuld og med en blanding af Daniel Smith og Finetec Gold akvarelfarver, som er top kvalitet.

Kunstværket er signeret på forsiden med Kamilla Ruus og årstallet 2017.

Bemærk ramme medfølger ikke.

Pris: 1.199 DKK

Størrelse: A3 (29,7 x 42 cm)

Medier: Akvarel på 300 gr papir.

Ramme: Uindrammet

Køb Four Moons A3 akvarel med måner

Vil du købe kunstværket Four Moons med de fire flotte måner, så skal du blot klikke på nedenstående knap og udfylde formularen, så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.

Køb illustration
20. januar 2018