[spb_row wrap_type=”content-width” row_bg_type=”color” color_row_height=”content-height” bg_type=”cover” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_padding_vertical=”0″ row_padding_horizontal=”0″ row_margin_vertical=”0″ remove_element_spacing=”no” inner_column_height=”col-natural” width=”1/1″ el_position=”first last”] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Abstrakte malerier til salg

I kategorien “Abstrakte malerier” finder du moderne kunst til hjemmet. Kig dig omkring og se, om du finder et maleri til dit hjem.

[/spb_text_block] [/spb_row] [spb_row row_bg_type=”image” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [portfolio display_type=”masonry” columns=”4″ show_title=”yes” show_subtitle=”yes” show_excerpt=”yes” hover_show_excerpt=”no” excerpt_length=”20″ item_count=”12″ category=”abstrakte-malerier” portfolio_filter=”no” pagination=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”] [/spb_row] [spb_row wrap_type=”content-width” row_bg_type=”color” row_bg_color=”#e4e4e4″ color_row_height=”content-height” bg_type=”cover” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_padding_vertical=”0″ row_padding_horizontal=”0″ row_margin_vertical=”0″ remove_element_spacing=”no” inner_column_height=”col-natural” width=”1/1″ el_position=”first last”] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_single_image image=”13029″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” full_width=”no” lightbox=”yes” link_target=”_self” width=”1/1″ el_position=”first last”] [/spb_column] [spb_column width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Abstrakte malerier i stærke farver

Du er måske lige flyttet i ny lejlighed eller nyt hus? Du har måske lige møbleret om eller malet et af rummene i din bolig? Nu mangler du bare det sidste for at boligindretningen bliver helt perfekt.

Har du overvejet at købe abstrakte malerier.

Hvis du hænger et eller flere farverige abstrakte malerier op i dit hjem, så giver det farve og personlighed til din bolig.

I blandt Kamilla Ruus abstrakte malerier finder du både firkantede og runde malerier, som vil give dig den helt rigtige wauw effekt i din bolig.

Der er ikke kun et abstrakt maleri til salg, så kig dig omkring på hjemmesiden og se, om du kan finde et kunstværk der matcher det, du søger.

Er du interesseret i lidt kunsthistorie?

Her kommer der et par fakta om den abstrakte kunsts oprindelse.

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_el_class=”col-sm-push-6″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_single_image image=”13031″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” full_width=”no” lightbox=”yes” link_target=”_self” width=”1/1″ el_position=”first last”] [/spb_column] [spb_column col_el_class=”col-sm-pull-6″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Hvad er abstrakt kunst?

En abstrakt kunst definition kan du nemt finde på Google, hvis du søger med anførselstegn rundt om ordet f.eks. ”Abstrakt kunst”. Det øverste søgeresultat i Google er Wikipedias definition af abstrakt kunst.

Lad os se nærmere på denne.

Wikipedia kalder denne form for malerkunst for nonfigurativ kunst, som ikke forestiller eller efterligner genstande. Det abstrakte kunstværk forestiller ikke noget kontra f.eks. et landskabsmaleri, et portrætmaleri eller lignende. Kunstværket er i stedet bygget op af farver, penselstrøg, linjer, former, mønstre eller processen i sig selv, som er tilfældet med mine fluid malerier.

Essensen af det hele er, at det er forskelligt, hvad du og jeg ser på billedet, hvilket gør abstrakt kunst til et fantastisk værktøj i boligindretningen. Du vækker med den nonfigurative kunst folks nysgerrighed og får mulighed for at dekorere væggene med flotte og farverige malerier.

Hvornår fik den abstrakte kunst for alvor vind i sejlene?

Abstrakt kunst er en uundgåelig del af samtidskunsten i dag. Tag bare et kig næste gang du skal på galleri eller kunstmesse. Her vil du helt sikkert kunne se forskellige abstrakte værker.

Det abstrakte har ikke altid været in, det viser kunsthistorien. Det abstrakte som kunstform slår for alvor igennem i starten af det 20. århundrede.

En af første kunstnere, som gør sig i det abstrakte, er russiske Vasilij Kandinskij, som maler billedet ”Picture of the circle” i 1911. Sidenhen er mange andre kendte abstrakte kunstnere kommet til.

Nogle af de mest fremtrædende abstrakte kunstmalere, som vi kender, er den amerikanske maler Jackson Pollock og den tyske kunstner Gerhard Richter.

Priserne på abstrakt kunst vidner også om, at det er malerier som er i høj kurs. Jackson Pollock er på listen over verdens dyreste malerier. Hans værk ”Number 17A” blev solgt for den svimlende sum af 200 millioner dollars (det svarer til ca. 1,2 mia. danske kroner).

Så dyre malerier finder du ikke hos kamillaruus.dk. Her finder du billige abstrakte malerier i kvalitetsmaterialer, som er klar til ophængning i din bolig.

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

 

Derfor skal du forny boligen med moderne abstrakte malerier

Prøv at forestille dig din stue med hvide vægge og så din stue med originale kunstværker på væggen.

Hvem vinder?

Det gør stuen med de originale kunstværker. Her vil du føle dig hjemme, fordi rummet føles mere levende og indbydende. Det abstrakte malerier kan gøre er, at de kan samle hjemmet og skabe en helhed i din boligindretning.

Et abstrakt maleri er prikken over i’et, som kan tage din stue, kontor eller entré fra funktionel til en bolig der kan blive præsenteret i det næste nummer af Bolig Magasinet.

Et abstrakt maleri er et non figurativt kunstværk, som sætter gang i dine følelser, som regel bliver du i godt humør af at kigge på abstrakt kunst. Dernæst kan det vække din kreativitet og du får fornyet energi.

Du kan med små eller store abstrakte malerier i indretningen hurtigt skabe noget, som vil være et trækplaster og samtaleemne, når du får venner eller familie på besøg.

Køb små og store moderne malerier med et abstrakt udtryk

I kategorien abstrakte malerier finder du både små og store moderne malerier i akryl af billedkunstneren Kamilla Ruus. Kamilla har arbejdet med at skabe abstrakte malerier i stærke farver, du kan bl.a. se et abstrakt maleri lavet på bestilling.

Mine malerier kan karakteriseres som fluid art. Der er brugt masser af akrylmaling og du fornemmer hurtigt, hvordan der er blevet leget med mange forskellige farver. Farverne har fået lov til at løbe og blande sig sammen med hinanden, hvilket har skabt nogle helt unikke kunstværker.

Der er altså tale om unika malerier i resin. Du køber derfor et maleri som ingen andre i hele verden har, for det er processen som bestemmer maleriets udtryk, form og farve. Et resin maleri får en 3D effekt, da det er opbygget af mange lag og har en glas lignende overflade. Du får et meget holdbart og bevaringsværdigt maleri, som er meget nemt at rengøre.

Find dit yndlingsmaleri og hæng det op et sted i dit hjem, så du kan nyde kunstværket hver dag. Det kan være over sofaen i stuen, på væggen i køkkenet eller ved sengen i soveværelset. Det vigtigste er, at du finder et abstrakt maleri, som du bliver glad for og kan føle dig inspireret af.

Køb et abstrakt maleri i dag

Har du allerede fundet dit abstrakte maleri i online galleriet? Hvis ikke så kig bare videre på de mange abstrakte malerier, for det er en god måde at sætte et personligt præg på boligen. Kan du ikke finde et maleri som matcher din stil. I det tilfælde skal du endelig kontakte mig, da jeg også tager imod bestillinger af personlige malerier.

[/spb_text_block] [/spb_row] [spb_parallax parallax_type=”image” bg_image=”12531″ bg_type=”cover” parallax_video_height=”content-height” parallax_video_overlay=”none” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ padding_horizontal=”15″ alt_background=”none” el_class=”bt0 bb0 mt0 mb0 no-shadow” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Få et tilbud på dit helt eget unikke maleri.

[sf_button colour=”transparent-light” type=”stroke-to-fill” size=”large” link=”/maleri-paa-bestilling/” target=”_self” icon=”” dropshadow=”no” extraclass=””]Læs mere[/sf_button] [/spb_parallax]