Abstrakte malerier

Flotte abstrakte malerier

Her finder du flotte abstrakte malerier af Kamilla Ruus.

Farverige abstrakte malerier til salg

Du er måske lige flyttet i ny lejlighed eller nyt hus? Du har måske lige møbleret om eller malet et af rummene i din bolig? Nu mangler du bare det sidste for at boligindretningen bliver helt perfekt.

Har du overvejet at købe abstrakte malerier.

Hvis du hænger et eller flere farverige abstrakte malerier op i dit hjem, så giver det farve og personlighed til din bolig.

I blandt Kamilla Ruus abstrakte billeder finder du både firkantede og runde abstrakte malerier, som vil give dig den helt rigtige wauw effekt i din bolig.

Hvad er abstrakte malerier?

Et abstrakt maleri er et non figurativt kunstværk, som for det første sætter gang i dine følelser, som regel bliver du i godt humør af at kigge på abstrakt kunst. Dernæst kan det vække din kreativitet og du får fornyet energi.

Det abstrakte maleri forestiller ikke noget kontra f.eks. et landskabsmaleri, et portrætmaleri eller lignende. Det er bygget op af farver, linjer, former og mønstre som betyder, at det er forskelligt, hvad du ser på billedet.

Det gør abstrakt kunst til et fantastisk værktøj i boligindretningen, fordi det skaber nysgerrighed og bringer fokus med farver.

Derfor skal du forny boligen med moderne abstrakte malerier

Prøv at forestille dig din stue med hvide vægge og så din stue med originale kunstværker på væggen.

Hvem vinder?

Det gør stuen med de originale kunstværker. Her vil du føle dig hjemme, fordi rummet føles mere levende og indbydende. Det abstrakte malerier kan gøre er, at de kan samle hjemmet og skabe en helhed i din boligindretning.

Et abstrakt maleri er prikken over i’et, som kan tage din stue, kontor eller entré fra funktionel til en bolig der kan blive præsenteret i det næste nummer af Bolig Magasinet.

Køb små og store abstrakte malerier

I kategorien abstrakte malerier finder du både små og store abstrakte malerier i akryl af billedkunstneren Kamilla Ruus. Kamilla har arbejdet med at skabe abstrakte malerier i stærke farver. Der er brugt masser af akrylmaling og du fornemmer hurtigt, hvordan der er blevet leget med mange forskellige farver. Farverne har fået lov til at løbe og blande sig sammen med hinanden, hvilket har skabt nogle helt unikke kunstværker.