Hvilke vilkår gælder når du handler på kamillaruus.dk?

Her kan du læse om de handelsbetingelser og vilkår der gælder, når du køber kunst på kamillaruus.dk. Du kan også læse om betaling, priser, levering, fortrydelsesret m.m.

Booket du et kursus/workshop, så er der udover de generelle handelsbetingelser et par ting, som du skal være opmærksom på, hvilket fremgår af handelsbetingelser særligt for kursus/workshop.

1. Firmaoplysninger – Hvem handler du med?

Når du afgiver ordrer telefonisk, pr. e-mail eller online på www.kamillaruus.dk, så handler du direkte med Billedkunstner Kamilla Ruus.

Navn: Billedkunstner Kamilla Ruus

Ejer: Kamilla Ruus

CVR nr.: 40798439

Adresse: Meløsevej 10, 3320 Skævinge

E-mailadresse: info@kamillaruus.dk

Mobiltelefon: +45 41 56 98 56

2. Priser

Alle priser på siden vises i danske kroner (DKK) inklusiv 5% kunstnermoms for originale værker og 25% almindelig moms ved andre ikke unika varer f.eks. kunsttryk.

3. Bestilling og betaling

3.1 Køb af færdige malerier

Du kan købe færdige malerier via min webshop på kamillaruus.dk eller ved at sende en e-mail til info@kamillaruus.dk.

3.2 Bestillingsvarer

Malerier efter dit ønske er bestillingsvarer.

Du bestiller ved at kontakte mig på tlf. +45 41 56 98 56, sende en besked via kontaktformularen eller skrive en e-mail til info@kamillaruus.dk.

Ved bestillingsvarer (malerier på bestilling) opkræves der 25% af kunstværkets samlede pris før påbegyndelse af kunstværket. Når betaling er modtaget påbegyndes arbejdet med maleriet. Resten af beløbet betales før levering og efter en godkendelse af den bestilte vare. Godkendelsen kan foretages via mail ved, at jeg sender et foto af maleriet til dig, som du godkender. Herefter forfalder sidste del af afregningen inkl. evt. forsendelse.

3.3 Betaling

Kamillaruus.dk anvender Pensopay betalingsløsning og du kan betale via følgende metoder:

  • Kreditkort med Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro.
  • Mobilepay Online
  • Bankoverførsel til konto i Handelsbanken reg. nr. 6483 Konto nr. 0002038026. Husk at oplyse dit ordrenummer eller fakturanummer i forbindelse med transaktionen.
  • Kontant betaling ved afhentning af varen på adressen Kamilla Ruus, Meløsevej 10, 3320 Skævinge, Danmark.

Ved køb online af færdige malerier eller kunsttryk bliver det fulde beløb først trukket købers konto/kort, når varen afsendes. Ved køb af bestillingsmalerier sker betaling i 2 rater. Der forudbetales 25% af kunstværkets total pris før maleriets påbegyndelse. Beløbet trækkes fra købers konto/kort med det samme. De resterende 75% af kunstværkets total pris betales før levering. Beløbet trækkes fra købers konto/kort efter levering.

Bemærk at du som forbruger ikke er beskyttet af indsigelsesordningen ved betaling via bankoverførsel, check eller lignende.

4. Fragt og levering – Hvordan får du varen?

Leveringstype afhænger som udgangspunkt af kunstværkets størrelse. Vi kan tilbyde følgende leveringsmetoder:

  • Gratis fragt med Post Nord af kunstværker op til 60×60 cm.
  • Levering med fragtmand ved kunstværker over 60×60 cm koster kr. 500 og derover. Her vil der blive indhentet et tilbud hos en fragtmand.

Forventet leveringstid er 2-5 dage på færdige kunstværker. Bestillingsvarer (malerier på bestilling) har en længere leveringstid grundet produktionstiden.

Opstår der forsinkelser hos Post Nord/fragtfirma vil dette forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Opstår der forsinkelser, vil vi forsøge at kontakte dig.

En alternativ leveringsmetode er afhentning af kunstværket hos Billedkunstner Kamilla Ruus på adressen Meløsevej 10, 3320 Skævinge, Danmark. Ved valg af denne metode skal du altid ringe i forvejen på tlf. +45 41 56 98 56 for at aftale nærmere.

Ved afhentning skal du medbringe din ordrebekræftelse. Får du en anden person til at hente dine varer, skal vedkommende medbringe ordrebekræftelsen samt gyldig legitimation.

5. Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, såfremt varen ikke er brugt, er i original emballage og i samme stand, som da du modtog varen. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv afholde omkostninger i forbindelse med returnering af varen. Du er desuden erstatningsansvarlig for varen samt forsendelsen.

Vær opmærksom på at fristen for fortrydelse udløber 14 dage efter den dag, hvor du har fået varen i din fysiske besiddelse. Hvis du har bedt os sende varen til en anden modtager eller en anden modtager varen på dine vegne, udløber fristen 14 dage efter den dag, hvor den pågældende har fået varen i sin fysiske besiddelse.

Hvis du fortryder dit køb, skal du give os besked om dette inden udløbet af fortrydelsesfristen på de 14 dage på e-mail info@kamillaruus.dk. Skriv tydeligt i emnefeltet på e-mailen, at du udnytter din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Fortrydelsesblanketten kan findes her på siden.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om at du fortryder købet.

5.1 Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varer er undtaget af fortrydelsesretten:

Bestillingsvarer f.eks. malerier der er lavet specielt efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

6. Returnering af varer

Når vi har modtaget din besked om fortrydelse, skal du gøre følgende:

Returnere varen senest 14 dage fra den dag, du har modtaget varen.

Varen skal tilbageleveres i samme stand og indpakning, som da du modtog den.

Omkostninger til returnering afholdes af dig.

Send venligst en mail til info@kamillaruus.dk eller vedlæg en seddel i returpakken med dit navn og efternavn, navn på varen, ordrenummer eller faktura samt dine bankoplysninger, så vi kan returnere dine penge.

Varen sender du til følgende postadresse: Billedkunstner Kamilla Ruus, Meløsevej 10, 3320 Skævinge, Danmark.

Du har selvfølgelig altid mulighed for at returnere varen direkte på ovenstående adresse. Kontakt os for aftale herom.

Bemærk venligst at større malerier ikke kan sendes som normal pakkepost med f.eks. PostNord eller GLS, men skal sendes med en fragtmand. Du skal derfor påregne større omkostninger i forbindelse med returnering af store malerier. Omkostningerne afhænger af bl.a. geografisk afstand og maleriets størrelse.

7. Varens stand, når du sender den retur

Husk, at du bærer risikoen for varens stand fra det tidspunkt, hvor varen blev leveret til dig, og frem til det tidspunkt, hvor den måtte komme frem til os, hvis du returnerer den.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

8. Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage – ekskl. dine forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling ved at overføre pengene direkte til din bankkonto.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

9. Reklamationsret

Du har 24 måneders reklamationsret over fejl eller mangler ved varen regnet fra det tidspunkt, hvor du modtog varen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter at du har konstateret fejlen eller manglen. En rettidig, berettiget reklamation betyder, at du enten kan få varen repareret, få varen omleveret, få et prisafslag eller få pengene tilbage afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten bortfalder, hvis fejlen eller manglen er forårsaget af dig selv, eksempelvis som følge af fejlagtig brug eller reparation.

Du sender reklamationen til info@kamillaruus.dk. Du skal vedhæfte fotos, som tydeligt viser fejlen / manglen. Fremgår det ikke tydeligt af fotoet, at der er en fejl / mangel ved varen, så vil der være behov for at besigtige varen for at afgøre fejlen / manglen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Du bedes venligst ved reklamation sende varen til følgende adresse: Billedkunstner Kamilla Ruus, Meløsevej 10, 3320 Skævinge, Danmark.

10. Bytteservice

Hvis du ønsker at bytte varen, gør du det lettest ved at gøre brug af din fortrydelsesret, som angivet ovenfor og derefter foretage ny bestilling på vores hjemmeside.

11. Personlige data

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører, da vi er forpligtet til dette efter bogføringslovens § 10.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Den dataansvarlige på www.kamillaruus.dk er

Billedkunstner Kamilla Ruus

Meløsevej 10

3320 Skævinge

info@kamillaruus.dk

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Du gør det lettest ved at sende os en mail.

12. Forbehold for prisfejl, udsolgte varer og farver

Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og tekniske fejl.

Vi kan endvidere ikke garantere, at de farver, du oplever på din skærm, præcist afspejler farverne på vores fysiske varer.

13. Klagegang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kamillaruus@yahoo.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, hvis betingelserne for dette er opfyldt.

Klager kan rettes til NÆVNENES HUS, Tolboden 2, 8800 Viborg. Følg linket for at indgive en online klage hos Forbrugerklagenævnet.

Du har også mulighed for at rette din klage til Europa Kommissionens Europæiske Klageråd (ODR) (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

14. Lovvalg og værneting

Dine aftaler om køb på www.kamillaruus.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af danske domstole.

15. Ophavsret og brugsret

Skal du bruge en illustration eller et maleri til gengivelse i en bog, på plakat, postkort, flyer eller som en del af markedsføringsmateriale, så betaler du for udførelsen og en brugsret. En ret til at gengive illustrationen eller materialet efter nærmere aftale med Kamilla Ruus.

Ophavsretten til illustration eller maleri er fortsat Kamilla Ruus, hvorfor køb af et originalt kunstværk ikke pr. automatik omfatter retten til reproduktion eller brugsret.

Bemærk at brugsret til illustration eller maleri først overdrages til kunden ved betalingen af den udstedte fatkura.

Handelsbetingelser særligt for kurser/workshops

Tilmelding/Booking:

Aftaler vedrørende workshops foregår via e-mail.

I forbindelse med booking af en workshop forudbetales 25% af det fulde ordrebeløb. De resterende 75% af ordrebeløbet betales på dagen for arrangementet.

Tilmelding til et akvarelkursus sker online og du tilmelder dig ved at klikke på knappen ’Tilføj til kurv’. Tilmelder du personer udover dig selv skal du huske at ændre antallet fra 1 til det antal personer, som du bestiller for.

Du modtager hermed en bekræftelse på din booking via e-mail og herefter er din booking bindende.

Jeres ændring & afbestilling:

Ved en workshop kan det ske, at du er nødsaget til at ændre i deltagerantallet eller helt aflyse arrangementet.

Sker en ændring i deltagerantallet mindre end 7 dage før arrangementets start, vil du fortsat blive faktureret det fulde beløb, som svarer til det oprindelige antal deltagere.

Aflyser du arrangementet mindre end 7 dage før arrangementets start vil du ikke få refunderet jeres forudbetaling.

Ved et akvarelkursus kan det ske, at du er forhindret og ønsker at afmelde dig kurset.

Ved afmelding til et akvarelkursus gælder følgende afbestillingsfrister:

  • Afmelding senest 14 dage før kursusstart her refunderes 100% af kursusprisen.
  • Afmelding fra 13 til 7 dage før kursusstart refunderes 50% af kursusprisen.
  • Afmelding mindre end 7 dage før kursusstart refunderes 0% af kursusprisen.
  • Møder du ikke op 1 eller flere kursusdage i et kursusforløb vil du ikke få nedslag i kursusprisen.

Såfremt du er forhindret i at deltage på et akvarelkursus, kan du overdrage din tilmelding på selvsamme kursus til en anden deltager. Du skal blot give mig besked via e-mail.

Vores aflysning & ændring:

Billedkunstner Kamilla Ruus forbeholder sig retten til at aflyse en workshop eller et fuldt akvarelkursus f.eks. i forbindelse med sygdom. I tilfælde af aflysning vil de tilmeldte få deres indbetalte beløb refunderet.

Drejer det sig om aflysning af 1 eller flere kursusdage på et akvarelkursus, så forsøges de aflyste kursusdage afholdt i forlængelse af kursets planlagte forløb. Kan du ikke deltage på den nye kursusdato vil du få refunderet et beløb der svarer til en kursusdags pris.

Der tages forbehold for aflysning i forbindelse med force majeure. Hvis kurset/arrangementet må aflyses på grund af krig, naturkatastrofer, terror, strejker, snestorm eller epidemier betragtes dette som force majeure, hvormed retten til erstatningsundervisning eller tilbagebetaling af kursusgebyr bortfalder.

Opdateret: Lørdag den 27-05-2023