Drømmer du om at få malet et unikt maleri?

Går du og drømmer om at få malet et maleri ud fra dine ønsker og farver, så skal du få lavet et maleri på bestilling. Om det er et maleri til dit hjem, en kunstgave eller et maleri til virksomheden, så får du mulighed med et maleri på bestilling at vælge motiv, farver, stil og størrelse på kunstværket.

Når du bestiller et maleri på denne måde fremfor et færdigt kunstværk, så starter en proces, hvor vi sammen får skabt et personligt maleri til dig. Det er en sjov, kreativ og unik måde at bestille kunst på.

Processen giver dig mulighed for at engagere dig i tilblivelsen af et skræddersyet kunstværk.

Du tænker sikkert…

Hvordan er processen og er det ikke dyrere, at få lavet et maleri på bestilling?
Det er nemt at få lavet et maleri på bestilling, som passer til dine krav og budget. Det personlige maleri tager lidt tid at lave, men det koster ikke væsentlig mere end et færdigt.

Så enkelt er det at få malet et maleri på bestilling

Bliv inspireret og se hvilke malerier andre har bestilt

Malerier på bestilling er ikke kun for eliten og kunstinstitutioner. Jeg modtager løbende bestillinger på malerier og illustrationer til udsmykning i hjemmet eller som gave til fødselsdag eller barnedåb. Se hvordan andre har været kreative og bestilt et maleri hos mig.

Abstrakt maleri i stærke farver til køkkenet

Maleri til køkken

Lisa og Johnni ønskede et abstrakt maleri til køkkenet. De bestilte et 120 x 120 cm maleri i grønlige nuancer og med masser af huse og personlige symboler i maleriet. Find inspiration i Lisa og Johnnis historie.

Perfekt dåbsgav fra bedsteforældre

Gave til barnedåb

Palle ønskede at give sit barnebarn Asger noget unikt og personligt i dåbsgave. Det blev et 100 x 100 cm maleri med temaet Noahs ark. Læs Palles historie og bliv inspireret til at få lavet et maleri i dåbsgave.

Maleriet min mor af Kamilla Ruus

Maleri til en 60 års fødselsdag

En personlig gave fra mig selv til min mor på hendes 60 års fødselsdag. Et farverigt maleri der illustrerer hendes lyst til at rejse og opleve verden. Få idéer til dit eget maleri ved at læse historien om mit maleri til min mors 60 års fødselsdag.

Automekanikers maleri i 20 års jubilæum gave

Jubilæumsgave

Jens Ole fik i 20-års jubilæumsgave en akvarel af hans autoværksted. Mangler du en jubilæumsgave, så find inspiration i Camilla og hendes søskendes jubilæumsgave til deres far.

Spørgsmål og svar

Herunder har jeg samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål, som mine kunder oftest stiller mig, når de bestiller et bestillingsmaleri. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, så kan du altid kontakte mig via kontaktformularen.

Priser på malerier

Prisen på et maleri afhænger af størrelse, materialer og tid. Se priseksempler på bestillingsopgaver.

120 x 120 cm

Kr. 7.200,-

80 x 80 cm

Kr. 4.800,-

60 x 60 cm

Kr. 3.600,-

50 x 50 cm

Kr. 3.000,-

40 x 40 cm

Kr. 2.400,-

30 x 30 cm

Kr. 1.800,-

Hyppigst stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, du måske har til processen for et bestillingsmaleri.

Det tager ca. 14 dage at lave et bestillingsmaleri. Det afhænger dog også af, hvor mange bestillingsopgaver jeg har på det pågældende tidspunkt. Det er derfor en god idé, at bestille i god tid, hvis du skal give kunstværket i gave. Jeg plejer, at sige minimum 1 måned før, at du skal forære gaven.

Du vil undervejs i processen modtage billeder på e-mail eller sms af, hvor langt jeg er kommet med dit kunstværk. På den måde har du mulighed for at kommentere på maleriet og komme med forslag til ændringer eller tilføjelser.

Ja, det har du. Men du skal være opmærksom på bestillingsvarer, lavet specielt efter kundens specifikationer f.eks. personlige malerier eller illustrationer. Her har du ikke fortrydelsesret.

Ved bestillingsvarer (malerier på bestilling) opkræves der 25% af kunstværkets samlede pris før påbegyndelse af kunstværket. De 25% skal dække udgifter til indkøb af materialer bl.a. lærred og maling. Ved levering af maleriet betaler du de sidste 75% af kunstværkets samlede pris.

Ved annullering af ordren får du hele dit depositum tilbage, såfremt jeg ikke har haft udgifter til materialer eller arbejdstimer forbundet med skitsetegning.

Der er gratis forsendelse på illustrationer og malerier op til størrelsen 60 x 60 cm. Denne type kunstværker vil blive leveret med PostNord, GLS eller personligt af mig selv. Øvrige kunstværker større end disse mål vil blive leveret med fragtmand. Hertil skal du påregne en merudgift på 500 kr. oveni kunstværkets pris.

Beskriv din opgave og få et tilbud på et personligt maleri