Maleri på bestilling

Maleri på bestilling

Sig farvel til de hvide vægge – få et tilbud på et personligt maleri

Læs mere

Drømmer du om at få malet et unikt maleri?

Går du og drømmer om at få malet et maleri ud fra dine ønsker og farver, så skal du få lavet et maleri på bestilling. Om det er et maleri til dit hjem, en kunstgave eller et maleri til virksomheden, så får du mulighed med et maleri på bestilling at vælge motiv, farver, stil og størrelse på kunstværket.

Når du bestiller et maleri på denne måde fremfor et færdigt kunstværk, så starter en proces, hvor vi sammen får skabt et personligt maleri til dig. Det er en sjov, kreativ og unik måde at bestille kunst på.

Processen giver dig mulighed for at engagere dig i tilblivelsen af et skræddersyet kunstværk.

Du tænker sikkert…

Hvordan er processen og er det ikke dyrere, at få lavet et maleri på bestilling?

Det er nemt at få lavet et maleri på bestilling, som passer til dine krav og budget. Det personlige maleri tager lidt tid at lave, men det koster ikke væsentlig mere end et færdigt.

Så enkelt er det at få malet et maleri på bestilling

Indsend din idé

Beskriv din idé til et maleri. Gerne så mange oplysninger som muligt om maleriets motiv, størrelse, farver, prisleje og deadline.

Du modtager tilbud

Du modtager et tilbud med en beskrivelse evt. skitse af det aftalte maleri. Tilbuddet indeholder også den endelige pris på kunstværket.

Maleri påbegyndes

Efter accept af tilbuddet betaler du et depositum på 25% af maleriets samlede pris og derefter påbegyndes arbejdet med maleriet.

Færdigt maleri leveres

Når maleriet er færdigt betaler du restbeløbet og jeg leverer maleriet til dig.

Bliv inspireret og se hvilke malerier andre har bestilt

Malerier på bestilling er ikke kun for eliten og kunstinstitutioner. Jeg modtager løbende bestillinger på malerier og illustrationer til udsmykning i hjemmet eller som gave til fødselsdag eller barnedåb. Se hvordan andre har været kreative og bestilt et maleri hos mig.

Maleri til køkken

Lisa og Johnni ønskede et abstrakt maleri til køkkenet. De bestilte et 120 x 120 cm maleri i grønlige nuancer og med masser af huse og personlige symboler i maleriet. Find inspiration i Lisa og Johnnis historie.

Gave til barnedåb

Palle ønskede at give sit barnebarn Asger noget unikt og personligt i dåbsgave. Det blev et 100 x 100 cm maleri med temaet Noahs ark. Læs Palles historie og bliv inspireret til at få lavet et maleri i dåbsgave.

Maleri til en 60 års fødselsdag

En personlig gave fra mig selv til min mor på hendes 60 års fødselsdag. Et farverigt maleri der illustrerer hendes lyst til at rejse og opleve verden. Få idéer til dit eget maleri ved at læse historien om mit maleri til min mors 60-års fødselsdag.

Spørgsmål og svar

Herunder har jeg samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål, som mine kunder oftest stiller mig, når de bestiller et bestillingsmaleri. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, så kan du altid kontakte mig på e-mail.

Priser på malerier

Prisen på et maleri afhænger af størrelse, materialer og tid. Se priseksempler på bestillingsopgaver.

StørrelsePris
120 x 120 cmkr. 7.200,-
80 x 80 cmkr. 4.800,-
50 x 50 cmkr. 3.000,-
30 x 30 cmkr. 1.800
A4 illustrationkr. 900,-
A3 illustrationkr. 1.200,-

Hyppigst stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager det, at få malet et maleri på bestilling?

Det tager ca. 14 dage at lave et bestillingsmaleri. Det afhænger dog også af, hvor mange bestillingsopgaver jeg har på det pågældende tidspunkt. Det er derfor en god idé, at bestille i god tid, hvis du skal give kunstværket i gave. Jeg plejer, at sige minimum 1 måned før, at du skal forære gaven.

Hvordan kan jeg følge med i tilblivelsen af kunstværket?

Du vil undervejs i processen modtage billeder på e-mail eller sms af, hvor langt jeg er kommet med dit kunstværk. På den måde har du mulighed for at kommentere på maleriet og komme med forslag til ændringer eller tilføjelser.

Har jeg fortrydelsesret?

På bestillingsvarer, lavet specielt efter kundens specifikationer f.eks. personlige malerier eller illustrationer, har du desværre ikke fortrydelsesret.

Hvorfor skal jeg betale 25% i depositum?

Ved bestillingsvarer (malerier på bestilling) opkræves der 25% af kunstværkets samlede pris før påbegyndelse af kunstværket. De 25% skal dække udgifter til indkøb af materialer bl.a. lærred og maling. Ved levering af maleriet betaler du de sidste 75% af kunstværkets samlede pris.

Kan jeg få mit depositum tilbage ved annullering af opgaven?

Ved annullering af ordren får du hele dit depositum tilbage, såfremt jeg ikke har haft udgifter til materialer eller arbejdstimer forbundet med skitsetegning.

Hvad er forsendelsesomkostningerne?

Der er gratis forsendelse på illustrationer og malerier op til størrelsen 60 x 60 cm. Denne type kunstværker vil blive leveret med PostNord eller personligt af mig selv. Øvrige kunstværker større end disse mål vil blive leveret med fragtmand. Hertil skal du påregne en merudgift på 500 kr. oveni kunstværkets pris.

Beskriv din opgave og få et tilbud på et personligt maleri