20-års jubilæumsgave til automekaniker

Akvarel som 20-års jubilæumsgave

Jens Ole er ejer af Sdr. Høe Autoværksted og kan fejre en stor begivenhed. Nemlig 20-års jubilæum som automekaniker og selvstændig erhvervsdrivende med eget bilværksted. Der er tradition for, at et et jubilæum af den størrelse fejres med familie, venner, kunder og leverandører. Men hvad giver du egentlig en person i 20-års jubilæumsgave?

Læs om maleri på bestilling

Find en personlig jubilæumsgave til ham

At overleve tyve år i bilindustrien er en bedrift. For dem, der er selvstændige, fortjener denne milepæl noget særligt. Der findes masser af inspiration og idéer til jubilæumsgaver ved en søgning på Google. De klassiske gaveeksempler kan for eksempel være 3 flasker vin, en gavekurv eller en vase til hjemmet. Det er gode gaveidéer, men hvis du vil gøre jubilaren rigtig glad og overrasket, så skal du finde en personlig jubilæumsgave.

At finde den perfekte gave til jubilaren kan være skræmmende. Med så mange muligheder bliver du nødt til at gøre en seriøs indsats, hvis du vil give dem noget, de vil elske. Det behøver dog ikke at være svært! En personlig gave er en tankevækkende og meningsfuld måde at give nogen deres eget personlige minde på, som vil vare længe efter, at festlighederne er slut.

Jubilæumsgave fra familie

Jens Oles familie kender ham rigtig godt, derfor vil de naturligvis gerne overraske ham på jubilæumsdagen med en anderledes gave. Selvom de kender Jens Ole rigtig godt, så er det stadig svært at finde på en personlig 20-års jubilæumsgave som skiller sig ud. Men personlige gaver siger bare meget mere end vin, gavekurve eller nyt værktøj. Familiens valg af gave faldt på et personligt kunstværk af Jens Oles værksted nær Bramming. En gave som Jens Ole kan have hængende på væggen i værkstedet og kigge på hver dag.

Læs også: Afskedsgave til kollega som går på pension

Akvarelmaleri i gave til jubilaren

Bestillingsmaleri i gave til 20-års jubilæum
Camilla bestilt et maleri til sin fars 20-års jubilæum. (Foto: Kamilla Ruus)

Camilla, som er datter af Jens Ole, skriver til mig på vegne af hendes søskende. De drømmer om, at give deres far en flot akvarel af autoværkstedet i jubilæumsgave til ham men også i anledning af, at han fylder 60 år. En rigtig fin gave til jubilaren samt en flot 60-års fødselsdagsgave. Camilla fremsendte et godt reference foto af autoværkstedet.

Maleriet blev en akvarel i A4 størrelse, hvor du tydeligt kan se det gule autoværksted med biler holdende ude foran på gårdspladsen. En fantastisk gave som Jens Ole blev rigtig glad for. Nu kan han hver dag kigge på akvarellen og tænke tilbage på en god jubilæums- og fødselsdag.

Søger du en 20-års jubilæumsgave?

Er du inviteret til jubilæum og mangler en gave til et 20-års jubilæum? Så overvej at give kunst i gave i form af et bestillingsmaleri. Jubilæumsgaver er altid bedre, når de er personlige og det er netop kunstgavens styrke, at du giver noget som er personliggjort og holder i mange år.

Bestil jubilæumsgave her

En akvarel kan tilpasses, så det har personlige elementer integreret i motivet, så hvis jubilaren har en særlig hobby eller yndlingssted, så kan dette være rammen om et maleri. Hvis du er interesseret i at få malet et billede som gave til et jubilæum, det kan for eksempel være et 10-års eller 25-års jubilæum, så kan du læse mere om processen og indhente et gratis tilbud ved at klikke på knappen og udfylde formularen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *