Smukke akvarelmalerier udstilles hos Andel Energi

Kamilla Ruus udstilling hos virksomheden Andel Energi

Kunst kan have en utrolig positiv effekt på vores sind og humør, og når det kombineres med en virksomhed, kan det skabe en unik atmosfære og forbedre medarbejdernes trivsel. Hos Andel Energi i Virum har deres kunstforening taget dette koncept til sig og udstiller løbende kunst på gangene. I 2023 i marts til april har jeg fået mulighed for at udstille mine akvarelmalerier.

Hvem er Andel Energi?

Ophængning af akvarelmalerier hos Andel Energi
Her er jeg ved at hænge et maleri af en cyklist i Gothersgade op på væggen hos Andel Energi. (Foto: Kamilla Ruus)

Du kender måske allerede Andel Energi, fordi de leverer strøm til dig. Det er den vej igennem jeg kender Andel Energi og i dag leverer de strøm til ca. 1,2 millioner privat- og erhvervskunder. Men udover at producere vedvarende energi, har Andel Energi også en aktiv kunstforening, der arrangerer udstillinger af moderne kunst i virksomhedens lokaler. Derfor kontaktede jeg deres kunstforening med henblik på at udstille min kunst.

Ny serie af akvarelmalerier af København

Smukke akvarelmalerier af København malet af Kamilla Ruus
Tre af akvarelmalerierne i den nye serie af Københavner motiver bl.a. Rundetårn, Egmont Uret og Christianshavns Færgecafé. (Foto: Kamilla Ruus)

På væggene i Andel Energi hænger der nu flere af mine akvarelmalerier fra serien København. Malerier af Københavns pulserende liv og de flotte bygninger er fascinerende at male. Når jeg tager et referencefoto til et maleri, så kan jeg før jeg har taget billedet se for mig, hvordan det vil se ud i akvarel. Derfor har jeg altid min mobiltelefon klar, når jeg er rundt i København eller på ferie i udlandet med familien.

Vil I udsmykke min kunst i jeres virksomhed?

Hvis du er interesseret i at udsmykke din virksomhed med moderne og livlige akvarelmalerier, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg tilbyder en bred vifte af malerier med forskellige motiver og temaer, der kan skabe en unik atmosfære og forbedre dine medarbejderes trivsel.

Du kan kontakte mig på +45 41 56 98 56 eller skrive mig en e-mail via kontaktformularen, og jeg vil med glæde hjælpe dig med at finde de perfekte malerier til din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *