Birgits Disney-drøm om et Mickey og Minnie Mouse maleri til stuen

Mickey og Minnie Mouse maleri på pink baggrund

Har du mødt en person, der elsker Disney-figurer så meget, at han/hun ønsker at dekorere sin stue med et stort maleri af Mickey og Minnie Mouse? Det ønske har Birgit, en 54-årig kvinde med passion for Disney og en drøm om at få et stort Mickey og Minnie-maleri ind i sin stue. Se maleriet og læs hvordan Birgit bestilte et Mickey og Minnie Mouse maleri.

Få information om bestillingsmaleri

Hvorfor er Disney malerier gode at bruge I boligindretningen?

Birgits drøm er at få malet et stort Disney maleri med figurerne Mickey og Minnie Mouse, som hun kan have hængende på væggen i stuen. Et maleri, uanset om det er med motiv af Disney figurer, er en god idé at bruge i sin boligindretning af flere årsager. Her er et par af dem:

  • Nostalgi: Mickey og Minnie Mouse repræsenterer for mange mennesker en følelse af nostalgi og gode barndomsminder med Disney tegnefilm. Et maleri med disse ikoniske karakterer kan bringe glade minder tilbage og tilføje et strejf af finurlighed til et rum.
  • Gør rummet spændende: Et stort maleri med Mickey og Minnie Mouse i pangfarver er et godt blikfang til selv det mest kedelige rum. Et stort maleri vil lede opmærksomheden væk fra det kedelige. Et maleri er også altid et godt samtaleemne, når du har gæster på besøg.
  • Tidløshed: Mickey Mouse så første gang dagens lys i 1928, og sidenhen er Mickey Mouse afbilledet flere gange af kendte kunstnere. Der er en tidløshed over ham og Minnie Mouse, hvorfor de egner sig godt som figurer på et maleri.

Samlet set er et maleri med Mickey og Minnie Mouse en fantastisk måde at tilføje et strejf af Disney-magi og personlighed til din boligindretning.

Iøjnefaldende Mickey Mouse maleri på pink baggrund

120 x 100 cm Disney maleri med Mickey Mouse.
Birgit på 54 år er stor Disney fan og drømmer om et maleri med Mickey og Minnie Mouse på en pink baggrund. (Foto: Kamilla Ruus)

Når du bestiller et maleri til dig selv, så er det ofte lettere for mig at gå til end, hvis det er en gave til en kæreste, mor eller ven. Du har som regel en klar idé om din egen stil og, hvad du ønsker som motiv. Det var det også i Birgits tilfælde.

Birgits briefing til mig var et maleri i størrelsen 120 x 100 cm. Mickey og Minnie Mouse afbilledet i klassisk stil, hvor de går hand i hand. Baggrunden skulle være lyserød eller pink, da det er Birgits yndlingsfarver. På maleriet måtte der gerne være et symbol på kærlighed.

Det var en klar briefing, men alligevel gav det mig en vis kunstnerisk frihed. På Google fandt jeg et referencebillede og malede derefter baggrunden i pink med maling der løber i forskellige farver og rød spraymaling. Til sidst malede jeg Mickey og Minnie, der går hånd i hånd omkranset af en cirkel med hvide prikker.

Birgit blev meget glad for det færdige resultat. Ved levering af maleriet hjemme hos Birgit, så havde Birgit allerede gjort klar til, at det skulle hænge i stuen. Hun havde sågar inviteret gæster til en mini fernisering.

Vil du have malet et Mickey og Minnie Mouse maleri?

Føler du dig inspireret af Birgits historie, så er det måske på tide, at du overvejer at bestille dit eget personlige maleri til din bolig. Uanset om du er Disney fan, elsker håndbold eller pangfarver, så går du måske med din egen drøm om at malet et bestemt motiv på lærred.

Den drøm vil jeg gerne høre om. Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig telefon +45 41 56 98 56 eller klikke på nedenstående knap. Her kan du læse meget mere om processen for bestilling af et maleri til din bolig eller som gave.

Få tilbud på Mickey Mouse maleri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *