Fødselsdagsgave til 1-årig: Gudmor viser vejen til den perfekte gave!

Et Kamilla Ruus maleri i fødselsdagsgave til 1-årig

Dit gudbarn fylder 1 år og det bliver fejret med en fødselsdagsfest. Det er noget helt særligt at være gudmor, hvad enten det er til din nevø, niece eller vens barn. Du er og bliver en del af barnets første år, derfor er det også en stor ære at få lov til at give en fødselsdagsgave. Men hvad skal du give i gave til et 1-årigt barn, som ikke selv kan skrive en ønskeseddel endnu?

Fortvivl ikke for der findes masser af inspiration til en fødselsdagsgave til en 1-årig. Det er faktisk bare at søge på Google efter ’1-års fødselsdagsgaver’. Pernille foretog også en søgning på Google, men gaveidéer som gåvogn, sutteklud, legetæppe var kedelige idéer. Det skulle være en mere personlig og betydningsfuld gave.

Pernille viser her vejen med en speciel gave fra gudmor. Hun bestiller et maleri, som hun får tilpasset med sit gudbarn Emils navn og fødselsdato. Læs her hvordan du finder en personlig gave til en 1-årig dreng eller pige.

Få information om bestillingsmaleri

Hvorfor er et maleri den bedste 1-års fødselsdagsgave?

Motoriske legetøjsgaver hører næsten altid til et gavebord til barnets første fødselsdag. Gavebordet bugner ofte med legetøj, som kan stimulere barnets motorik og sanser i de første par år. Men hvorfor ikke vælge en helt anden slags gave, som kan pynte i indretningen på børneværelset?

Pernille fandt på at forære Emil et maleri til hans 1-års fødselsdag. Et maleri i gave til en 1-årig er en god idé af mange årsager.

  • Det er en tidløs gave, da et maleri ikke bliver uinteressant efter kort tid, som f.eks. en gåvogn, en puttekasse eller et puslespil gør det.
  • Det er en meningsfyldt gave, som fortæller en historie om det bånd der er imellem gavegiver og barn. Tag f.eks. Pernilles relation til Emil i forhold til, at hun er gudmor.
  • Kunst på børneværelset er et godt pædagogisk værktøj til at lære barnet om farver, dyr, tal, former alt efter maleriets motiv.

Af de årsager var Pernille ikke i tvivl om, at hun skulle købe et maleri til Emil i gave.

Gør 1-års fødselsdagen speciel med et maleri i fødselsdagsgave

Maleri som 1-års fødselsdagsgave
Pernilles gave til sit gudbarn Emil er et flot maleri med himlen, stjerner og Emil svævende med en pil i hånden. (Foto: Kamilla Ruus)

At give et maleri i gave til en etårig er en ekstraordinær gave. Det er et minde for livet og gør fødselsdagsfejringen speciel for både barn og forældre.

Det vidste Pernille og derfor kontaktede hun mig angående et maleri i 1-års gave til sit gudbarn. Motivet til maleriet tager udgangspunkt i en passage af bogen ’Profeten’ skrevet af den libanesiske digter Khalil Gibran. Hvis du er interesseret kan du læse et uddrag af digtet her.

Maleriet kom derfor til at forestille en mørk himmel med de klareste stjerner. Emil flyver afsted med en pil i hånden mod de eventyr, der venter på ham. På bakketoppen, som er malet i forskellige trekanter og farver, sidder Emils forældre og kigger på. På træets stamme står Emils navn og fødselsdato.

Som en særlig gestus fra Pernille blev digtet vedlagt og på bagsiden af maleriet kom der til at stå ’Fra gudmor Pernille’.

Nu hænger det fine 40×30 cm maleri på Emils værelse, hvor han hver dag kan nyde synes af det imens han tumler rundt på sit værelse.

Søger du en personlig fødselsdagsgave til en 1-årig?

Den første fødselsdag nogensinde, det er en stor begivenhed for barn og forældre. Det er en ære at blive inviteret som gæst og har du en særlig relation til barnet, så vil du også gerne finde en god fødselsdagsgave til en 1-årig.

Derfor skal du overveje at give et maleri til den etårige, da det er en god personlig fødselsdagsgave, som ingen af de andre gæster har tænkt på. Forældrene vil blive lykkelige for at få noget nyt til indretningen af børneværelset.

Forhåbentlig har du fundet inspiration og idéer til, hvad du kan give som fødselsdagsgave til dit gudbarn eller andre børn i 1-års alderen. Du er velkommen til at kontakte mig telefon +45 41 56 98 56 eller klikke på nedenstående knap, hvis du vil læse mere om processen for bestilling af et maleri som fødselsdagsgave til en etårig.

Få tilbud på 1-års fødselsdagsgave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *