Gave til en færdiguddannet ingeniør i robotteknologi

Et maleri i gave til en færdiguddannet ingeniør

Året rundt udklækkes kandidatstuderende fra handelshøjskoler og universiteter. Det er en stor bedrift at have forsvaret sin afhandling foran vejleder og censor. Men det er også afslutningen på et langt skoleliv som betyder, at du nu skal ud og have dit første fuldtidsjob.

Som forælder til en færdiguddannet studerende vil du din søn eller datter det bedste. Derfor skal du stå klar med opbakning og ikke mindst en fin kandidatgave på dagen. Men hvad giver du egentlig i kandidatgave? Her får du Sannes idé til en gave til en færdiguddannet ingeniør i robotteknologi.

Læs om maleri på bestilling

Mor kæmper for at finde den perfekte kandidatgave

Imens Sannes søn forbereder sig til at forsvare sin kandidatopgave i robotteknologi på ingeniørstudiet, så kæmper Sanne også. Hun leder efter en passende eksamensgave til sønnen. For hvad skal hun forære sin søn for at vise, hvor stolt hun er af hans præstation? Det kan være vanskeligt at finde en gave til en nyuddannet ingeniør af flere grunde.

  1. Ingeniører ved ofte, hvad de vil have og har brug for.
  2. De har sikkert allerede de sidste nye gadgets og værktøjer.
  3. De kan være svære at købe en gave til, fordi de har tendens til at være mere interesserede i funktion frem for form.

Sanne vidste, at hendes søn ville sætte pris på en teknisk gave f.eks. en drone eller 3D printer, men hun ønskede at give ham en personlig gave til minde om dagen. Derfor besluttede hun at bestille et maleri i gave. Det er den perfekte måde at vise sin stolthed over sin søns præstation på og give ham noget, som han kan have glæde af i mange år fremover.

Hvilket maleri giver du i gave til en nyuddannet ingeniør?

Akvarelmaleri som gave til nyuddannet ingeniør
Sannes maleri til søn, som forestiller Aalborg og Århus skyline i blå nuancer. I motivet er indarbejdet en hånd, jordklode og en drone som symbol på færdiggørelsen af ingeniørstudiet i robotteknologi. (Foto: Kamilla Ruus)

Sanne har endelig fundet den ideelle gave til sin søn. Et akvarelmaleri af Aalborg og Aarhus skyline i blå nuancer. På maleriet er der også en hånd, der peger på kloden, og en drone svæver indeni.

Maleriet repræsenterer den perfekte balance mellem fortid og nutid. Aalborg og Aarhus skyline repræsenterer sønnens rødder, mens dronen repræsenterer hans fremtid. Jordkloden repræsenterer den verden og de mange muligheder, der nu er åben for ham.

Et maleri er en god personlig gave, fordi det er unikt og personligt. Det er noget, som Sannes søn kan hænge i sit hjem og kigge på hver dag, og det vil minde ham om hans mor og hendes kærlighed til ham.

Søger du en unik gave til en færdiguddannet ingeniør?

Hvis du er på udkig efter en unik og betænksom gave til en ingeniøruddannet kandidat, hvorfor så ikke overveje et bestillingsmaleri? Du kan samarbejde med kunstneren om at male et skræddersyet maleri, der fejrer den færdiguddannedes resultater. Det er en gave, der vil blive værdsat i mange år fremover. Kontakt mig gerne på tlf. +45 41 56 98 56 i dag for at komme i gang eller klik på nedenstående link anmod om et tilbud.

Få tilbud på en kandidatgave i dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *