60 års fødselsdagsgave til far – overrask ham med en fantastisk gave

60-års fødselsdagsgave til far

Det er ikke hver dag, at din far har rund fødselsdag og du får mulighed for at give ham en 60 års fødselsdagsgave. Men når du først får denne mulighed, skal du udnytte den og give ham den bedste gave, han nogensinde har fået!

En unik og personlig gave, som han sent vil glemme.

Det behøver ikke at være dyrere end andre gaver, for at være en fantastisk gave. Det vigtigste er, at det er noget, som han virkelig vil sætte pris på. Og hvad kan være bedre end et unikt maleri, der fortæller en historie og minder ham om alle de bedste øjeblikke i hans liv?

Her får du historien om, hvordan Per og hans bror fandt en perfekt 60 års fødselsdagsgave til deres far. En gaveidé som du forhåbentlig også kan finde inspiration i at læse om.

Bestil 60-års fødselsdagsgave her

Hvordan Per og hans bror fandt en perfekt 60 års fødselsdagsgave til deres far

Pers far fyldte 60 år i september 2022. Og det skulle selvfølgelig fejres med en stor fest. Men hvilken gave skulle Per og hans bror finde på til deres far? De ville gerne give ham en gave, som han virkelig ville sætte pris på, og ikke bare noget, der hurtigt ville blive glemt.

En søgning på Google giver mange 60 års gaveidéer, men ofte er der tale om vin, gadgets eller oplevelser. Idéer der kan være gode, men knap så personlige. Per og hans bror ville give deres far noget unikt og personligt. De fandt frem til Emmas perfekte 50 års fødselsdagsgave til mor og blev inspireret til at give deres far et maleri i fødselsdagsgave lavet på bestilling.

Ideen om at give et unikt maleri som gave

Kamilla Ruus forslag gave til far 60 år
Det personlige maleri som Per og hans bror forærede deres far i 60-års fødselsdagsgave hænger nu på væggen hjemme i stuen. (Foto: Kamilla Ruus)

Per og hans bror forærede deres far et maleri i størrelsen 125 x 95 cm. Per havde en klar plan om, hvad maleriet skulle indeholde. Det centrale i maleriet skulle være kærlighed, sammenhold og en god portion humor.

Kærlighed og sammenhold blev illustreret ved at bruge et gammelt familiefoto af Pers far, onkel og farfar. Men i stedet blev det afbilledet med Per, hans bror og far i centrum af maleriet. De skulle illustreres med inspiration fra illustratoren Aage Lundvalds streg på de gamle filmplakater af Olsen-Banden.

Rundt om på maleriet skulle familiens store passion for fodbold vises ved fodboldgolf og klublogoerne for klubberne Manchester City og Brighton Hove & Albion.

Et cykelstyrt grundet bremsesvigt og Tower of Bridge blev også en del af maleriet.

Hvorfor dette er den perfekte gave til far

Per og hans bror kunne godt lide ideen om, at deres far kunne kigge på maleriet dagligt. På den måde kunne han tænke tilbage på 60 års fødselsdagen og de mange gode minder, som familien har haft sammen. Da deres far åbnede gavepapiret om maleriet, blev han helt rørt. Og det er et minde, som de altid vil huske.

Søger du også en personlig gave til far 60 år?

Har du også problemer med at finde den helt rigtige gave til en af dine nærmeste? Så er du ikke alene. Mange har svært ved at finde på den helt rigtige gave, der virkelig viser, hvor meget du sætter pris på vedkommende. Men det behøver ikke at være så svært. For som Per og hans bror har vist, kan det ofte være en god idé der bliver til en personlig gave.

Så mangler du en 60 års fødselsdagsgave til far, er du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har lyst til at høre nærmere om, hvordan du kan få malet et maleri. Kontakt mig på tlf. +45 41 56 98 56 eller klik på knappen for mere information om malerier på bestilling.

Få et gratis tilbud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *