Afskedsgave til kollega som går på pension

Afskedsgave til kollega som går på pension

Det kan være svært at finde den perfekte afskedsgave til en kollega som går på pension. Det gik op for Henriette og hendes kolleger hos Ehrno Flexible A/S, da deres gode kollega Per skulle sige farvel til virksomheden. For hvad giver du i afskedsgave til en mandlig kollega i sin bedste alder? Find inspiration i Henriettes historie og få et tip til en personlig afskedsgave.

Få tilbud på maleri i afskedsgave

Overvejelser ved en afskedsgave til mandlig kollega

Når en kollega går på pension, er det naturligt at ville vise sin påskønnelse. Det kan dog være svært at vælge den perfekte afskedsgave. Her er nogle overvejelser, du skal huske på:

  • Gaven skal være meningsfuld og personlig for modtageren.
  • Det skal afspejle det årelange samarbejde og venskab, der er opbygget mellem jer som kollegaer.
  • Det skal være noget, som kollegaen bliver glad for, når de går på pension.
  • Nogle ideer til afskedsgaver omfatter blomster, vin, et ur, indrammede malerier eller oplevelsesgaver.
  • Overvej, hvad der ville være den perfekte afskedsgave til din kollega, og gå efter den idé.

Find en personlig gave til kollega som slutter

Henriette og kollegaerne valgte at forære Per et maleri i gave til afskedsreceptionen. Det blev et personligt maleri med mange detaljer om Pers liv og virke i virksomheden. En afskedsreception for en kollega, som går på pension, er vemodig og derfor er det vigtigt at give en god afskedsgave.

Et maleri som afskedsgave er en tankevækkende måde at sige farvel til en kollega på. Der er mange grunde til, at du måske vælger at give et maleri i afskedsgave. Et maleri kan være personligt, sentimentalt og afspejle det forhold, I har til en kollega. Malerier kan også være helt specielle og unikke gaver, der vil vise, hvor meget du holder af en kollega.

Sig ordentligt farvel — giv et maleri i afskedsgave

Kamilla Ruus maleri i afskedsgave til mandlig kollega
Henriette og kollegerne fra Ehrno Flexible A/S gav deres kollega Per et maleri i afskedsgave, da han gik på pension. (Foto Kamilla Ruus)

Henriette og hendes kollegaer havde på forhånd skrevet nogle ord ned omkring Per og hans interesser. Det blev et godt udgangspunkt for min og Henriettes dialog omkring maleriet. Sammen blev vi enige om, at et akrylmaleri i størrelsen 80 x 80 cm var passende.

Udgangspunktet for Pers maleri blev Vallensbæk havn og hans nye sejlbåd. På sejlbåden står Per ved roret imens hans kone nyder et glas vin ombord. På kajen er der en række havnebutikker, som fortæller noget om Pers historie. Her finder du blandt andet en vin butik, kaffe butik og helsekost butik. I højre side på kajen kan du ane butikken Ehrno Flexible, som Per jo siger farvel til, men også en maler som fortæller noget om, at Per startede sin karriere med at sælge maling.

Per blev til afskedsreceptionen overrasket og glad for det flotte maleri, som jo var noget andet end de traditionelle gavekurve og æsker med vin.

Søger du en afskedsgave til kollega som går på pension?

Når en kollega stopper grundet jobskifte, efterløn eller pension, så har du og dine kollegaer brugt rigtig mange af jeres vågne timer sammen med den kollega. Kollegaen er måske den, som har gjort mandag morgen lidt nemmere med et smil på læben eller en god joke. Sådanne kollegaer er vigtige at få sagt ordentligt farvel til og finde en god afskedsgave til.

Til en afskedsreception er det ikke nok at komme med blomster eller vin. Derfor er et maleri en perfekt gave til en afskedsreception. Et maleri giver dig mulighed for at være med til at præge motivet og på den måde gøre gaven mere nærværende for den som forlader virksomheden. Så undgå de traditionelle afskedsgaver og vis din kollega, at jeres arbejdsrelation har haft en stor betydning.

Hvis du er blevet inspireret af Henriettes historie og vil høre mere om en afskedsgave til kollega som går på pension eller en afskedsgave til direktør som stopper, så er du velkommen til at kontakte mig. Du kan også læse mere om processen for et maleri på bestilling ved at klikke på knappen.

Læs om maleri på bestilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *