Giv en kandidatgave til ham du elsker

Akvarel af Kamilla Ruus i kandidatgave til ham

Din kæreste har afsluttet sin kandidatuddannelse. Det er en stor bedrift, som du gerne vil fejre med ham. Men hvad giver du i kandidatgave til ham, du elsker?

Selvfølgelig er en oplevelsesgave altid en god mulighed, men det er ikke den eneste. Du kunne også give ham en personlig gave. Noget, som han kan huske og fortælle sine venner om i mange år fremover. Her får du et forslag til en god kandidatgave til din kæreste med inspiration i Marias gave til sin kæreste.

Få et tilbud på kandidatgave

Hvad er en god kandidatgave til ham?

Kandidatgaveideer til din kæreste kan være lige så unikke og individualiserede, som han er. Uanset om han er til øl, vin eller en anden slags drikkevare, er der masser af unikke gaver derude at vælge imellem. Hvis han er til teknologi, kan en ny mobiltelefon eller bærbar computer være den perfekte gave.

Hvis din fyr elsker biler, så overvej at anskaffe ham et nyt sæt hjul – uanset om det er en bil eller motorcykel. Og hvis din fyr er interesseret i mode, er der altid tøj og tilbehør, der er gode kandidatgaver! Uanset hvad der er tilfældet, med lidt kreativitet og omtanke, er du sikker på at finde den perfekte gave til din kæreste, der har afsluttet sin kandidatuddannelse!

Forær ham et maleri i kandidatgave

Maria ledte længe efter en kandidatgave til sin kæreste. Hun havde næsten givet op og var tyet til at forære ham en god flaske rødvin eller rom. Det føltes dog helt forkert, og da Maria fandt vej til min hjemmeside og så, at hun kunne få malet et personligt maleri i akvarel. Så tænkte hun bare: “Yes! Det er den perfekte kandidatgave til min kæreste.”

En stor gave til en kandidatstuderende er et kunstværk. Kunst har evnen til at få folk til at føle følelser, som andre ting ikke kan. Det kan hjælpe nogen til at huske lykkelige øjeblikke fra deres kandidatstudium, eller det kan hjælpe dem med at forbinde med noget, de følte sig tabt under processen.

Så hvis du leder efter en gave, der vil betyde meget for din færdiguddannede ven eller familiemedlem, så overvej at give dem et kunstværk!

Hvilke interesser har gavemodtageren?

Maleri af Tietgenkollegiet som kandidatgave til mand
Her er Marias kandidatgave til sin kæreste i form af en akvarel af Tietgenkollegiet (Foto: Kamilla Ruus)

Et godt udgangspunkt for kunst som gaveidé er altid at tage udgangspunkt i gavemodtageren. Dette gælder uanset, om du skal give et maleri i 40 års fødselsdagsgave eller morgengave til gommen. Derfor er det en god idé at bruge lidt tid på at sætte nogle ord på personen, som skal modtage gaven. Det kan være interesser eller hvor personen er vokset op henne. Det er selvfølgelig nemmere, når du står personen nært end hvis du ikke gør.

Maria havde i hendes e-mail skrevet er par ord om hendes kæreste, som jeg kunne bruge i forhold til at bygge akvarelmaleriet op efter.  Det var blandt andet:

  • Han elsker at rejse, og har rejst de fleste steder i verden. Nogle af de lande han ofte nævner er: Nepal (Everest base camp), blafre til Ukraine og Brasilien.
  • Han er friluftsmenneske, og derfor betyder naturen utrolig meget for ham. Han elsker shelter hytter, bål og skov.
  • Risskov betyder meget for ham, hvor han er født og opvokset.
  • Han bor på Tietgenkollegiet, som er et arkitekttegnet kollegie i København, som betyder utrolig meget for ham. Det var også her vi mødte hinanden.
  • Han elsker at dyrke sport, specielt klatring og mountainbike som han har fulgt i mange år.

En akvarel i A4 størrelse egner sig godt som gaveidé til en kandidat, da det ikke er for stort og kan hænge mange steder i dit hjem. Det har dog sine begrænsninger i forhold til at lave et collage-maleri. Motivet må gerne være mere enkelt og derfor blev udgangspunktet for akvarellen Tietgenkollegiet, hvor Maria og hendes kæreste mødte hinanden.

Søger du en kandidatgave til din kæreste?

Har du kæreste, som snart er færdig med sit kandidatstudie, og du gerne vil forære en unik gave som ikke er en oplevelse eller en flaske rom? Så skal du overveje at få malet et personligt akvarelmaleri som kandidatgave til din mand, da det er gave som vil minde ham om sin tid på universitetet eller handelshøjskolen.

Det er en personlig gave, der hver dag vil give ham et smil på læben, når han går forbi det i entréen eller stuen. Så klik på knappen og læs mere om, hvordan processen for et bestillingsmaleri er og få et gratis tilbud på et maleri.

Læs om maleri på bestilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *