Gave til ph.d.-studerende i radiologi

Kamilla Ruus akvarel i gave til ph.d.-studerende

På mange ph.d.-uddannelser rammer de studerende en milepæl, da de afslutter deres studier. De har arbejdet i årevis på deres afhandling og skal snart forsvare den for et udvalg. Det er tid til at fejre denne præstation med kammerater og mentorer, men hvad giver man en ph.d.-studerende i gave? Chanette fik en idé til en unik gave til ph.d.-studerende, som du kan læse mere om her.

Bestil en ph.d.-gave

Tillykke med uddannelsen gave

En ph.d.-gave er en god måde at lykønske den ph.d.-studerende på deres hårde arbejde og dedikation til deres studier. Som kæreste eller kone til en færdig ph.d., så er det vigtigt, at vise din støtte og stolthed til din mand. Det er nemt at finde gode idéer til ph.d.-gaver på Google. En gave til ph.d.-studerende kan komme i mange afskygninger og prisklasser. Det kan være et simpelt lykønskningskort, en god flaske gin eller et gavekort til et weekendophold for to personer.

Et pusterum fra fagbøgerne er nok mest tiltrængt, så derfor kunne du sikkert fristes til at vælge et weekendophold. Men hvorfor ikke vælge en personlig gave, som den ph.d.-studerende kan glædes over i mange år frem over? Chanette valgte en gave til sin mand, som kan hænge på væggen i deres bolig.

Kunst i gave til ph.d.-studerende

At give en færdiguddannet ph.d.-studerende et kunstværk i gave er en glimrende måde at vise dem, hvor meget du holder af dem. Kunst er en vidunderlig mulighed for at give noget meget personligt, der kan minde den studerende om den store bedrift et forsvar af en ph.d.-afhandling er. Ikke alene vil kandidaten sætte pris på omtanken i din gave, men det kan også være en inspiration til fremtidige forskningsprojekter. Chanettes mand skulle snart forsvare sin ph.d.-afhandling i radiologi, derfor var Chanette på udkig efter en anderledes gave. Chanettes valg faldt på, at få malet en akvarel med et bymotiv som afsæt.

Personlig gave til ph.d.-forsvar

Chanette var vild med akvarellen mand med mobiltelefon. Det skulle være et kunstværk i samme urbane og rå stil, men med byhuse og baggrunden som fokuspunkt. I motivet til akvarellen skulle indgå Chanettes mand og to børn samt en MR-scanner på en gavlvæg med et graffiti tag med teksten ’Ph.d’.

En akvarel som ph.d. gave ved skrivebord
En akvarel er en fin gave til ph.d.-studerende eller som en kandidatgave. Chanette valgte et bymotiv med personlige elementer. (Foto: Kamilla Ruus)

En spændende opgave og meget personlig gave, som jeg malede på akvarelpapir i størrelsen 56 x 76 cm. Chanettes mand går i forgrunden med deres to børn og på gavlvæggen pryder en MR-scanner samt teksten ’Ph.d.’ med blå skrift. Inspiration til kompositionen af maleriet fandt jeg i et foto, som jeg tog på en familietur til Silkeborg.

Søger du en ph.d. gave?

Kender du én som skal forsvare sin ph.d.-afhandling snart og gerne vil give vedkommende en anderledes gave end et gavekort eller en gaveæske med vin? Så overvej at give et akvarelmaleri i gave, fordi det er den bedste gave til ph.d.-studerende du kan give. Det er en personlig og unik gave, som alle ph.d.-studerende vil blive overraskede og utrolig glade for. De vil få et minde for livet.

Få malet ph.d.-gaven her

Der er mulighed for at sætte et personligt præg på en akvarel og få integreret elementer af betydning. Præcis som Chanette fik det lavet. Det kan være tekst eller ikoner i forhold til ph.d.-studiet eller et særligt sted, som har betydning for gavemodtageren. Er du interesseret i at få malet et maleri som ph.d.-gave eller kandidatgave til ham, så læs mere om processen og indhente et gratis tilbud ved at klikke på knappen og udfylde formularen.

Hvad er en ph.d.-gave?

Ph.d.-kandidater kan forvente at modtage en række gaver fra deres venner og familier, selvom den mest almindelige gave er penge. Det er også almindeligt for ph.d.-dimittender for at få en bog i gave.

2 kommentarer til “Gave til ph.d.-studerende i radiologi

  1. Izabela Rasmussen siger:

    Hvad er prisen for sådan en akvarel billede
    Min datter får sin PhD til maj så det har min interesse

    • Morten Ruus siger:

      Hej Izabela. Tillykke med at din datter snart er færdig med sin ph.d. afhandling. Prisen for en akvarel i størrelsen 56×76 cm ligger i prislejet 2.500-3.000 kr. Det er inklusiv fragt men uden billedramme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *