40 års fødselsdagsgave til mand

Gaveidé til 40 års fødselsdagsgave til mand

Louise overraskede Simon med en unik 40 års fødselsdagsgave

Leder du efter en 40 års fødselsdagsgave til manden der har alt? En 40 års fødselsdag er en milepæl, så selvfølgelig skal der en speciel gave til. Læs med og bliv inspireret af Louises gaveidé og se hvad hun forærede i 40 års fødselsdagsgave til sin mand.

Få tilbud på maleri

Hvad giver man i 40 års fødselsdagsgave?

Du har sikkert, som Louise oplevet, at det bliver vanskeligere og vanskeligere at finde på en idé til en gave til sin mand eller partner efterhånden, som de bliver ældre. Med alderen bliver ønskesedlen kortere og kortere. Tro mig det kan jeg selv skrive under på.

Louise søgte på nettet efter gaveidéer til 40 års fødselsdag til ham. Der kom flere fine idéer frem som f.eks. en oplevelse i 40 års gave i form af en luftballon tur, wellness ophold, en køretur i en Ferrari m.fl. Der var to udfordringer med gaveidéerne. Det var vanskeligt at indløse gaven midt i en Corona pandemi og Louise ønskede en personlig gave til sin mand.

Et besøg hos venner udvikler sig til en gaveidé

En dag Louise og familien er på besøg hos nogle venner, ser de et maleri på væggen. De bliver nysgerrige på, hvem kunstneren er. Både Louise og hendes mand Simon er vilde med maleriet af en by, huse og silhuet af mennesker.

Det blev startskuddet til, at Louises mand Simon sætter et maleri på ønskesedlen. På den måde finder Louise frem til min hjemmeside og vi indleder et samarbejde om, at male et maleri til Simon.

Læs også: Den perfekte 50 års fødselsdagsgave til mor

Personligt maleri med farverige huse og vand

Maleri med huse over skænk malet af Kamilla Ruus
Simon fik sit 90 x 90 cm akrylmaleri i 40 års fødselsdagsgave (Foto: Kamilla Ruus)

De tanker Louise havde om Simons maleri var inspireret af deres venners maleri, men det skulle stadig have et personligt præg i form af Simons interesser.

Simon elsker vand og er glad for at surfe. Han går desuden op i gamle biler og har en rød veteranbil. Sidst men ikke mindst er han familie menneske, så derfor skal familien også være med som silhuet i maleriet.

Det færdige resultat blev et 90 x 90 cm maleri på lærred, hvor på der er en masse huse i forskellige farver med inspiration i Miami beach houses. I baggrunden i vandet kan du se en windsurfer og i forgrunden den røde veteranbil.

Simon blev glad for maleriet, men Louise var ligeså begejstret. Nu kom der et moderne maleri op i smarte farver på væggen i deres bolig.

Læs også: Maleri i 60 års gave

Mangler du en gaveidé til en 40 års fødselsdag?

Er du i en situation, hvor du selv snart skal til en rund fødselsdag og har brug for en gaveidé, så er du måske blevet inspireret af Louise og Simons historie om et maleri i 40 års fødselsdagsgave til mand.

Et maleri med et personligt snit er med til at understrege, hvor meget gavemodtageren betyder for dig. Derfor er det en gaveidé, som ikke slår fejl.

Overvejer du allerede et maleri som gaveidé, så koster det ikke noget at kontakte mig og få et tilbud på et maleri til en fødselar. Du kan læse mere om processen ved bestillingsmalerier, du skal bare klikke på nedenstående knap.

Bestil personligt maleri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *