Sølvbryllupsgave til forældre

Giv maleri i sølvbryllupsgave til forældre

En idé til en sølvbryllupsgave til forældre du aldrig havde tænkt over

Kan dine forældre snart fejre 25 års bryllupsdag, så er du sikkert allerede begyndt at tænke på, hvad du skal forære din mor og far i gave. Det er dog ikke nemt at finde på en gave til et sølvbrudepar, da de oftest har, hvad de skal bruge. Den situation stod Andreas og hans søster i. De fik derfor en idé til en sølvbryllupsgave til forældre, som de fleste nok aldrig har tænkt på.

Få tilbud på billede

En kreativ sølvbryllupsgave med personlige elementer

Hvis du er kreativ, så er det oplagt at lade dette skinne igennem i gaven til sølvbrudeparret. Med traditionelle idéer til sølvbryllupsgaver f.eks. salt og peber kværn, et hotelophold for 2 eller en Kaj Bojesen Abe, der er det svært at være kreativ og gøre det til en personlig gave.

Derfor fik Andreas og hans søster den idé, at få malet et billede til deres forældre i sølvbryllupsgave. Maleriet skulle tage afsæt i forældrenes historie og der, hvor familien kommer fra.

Læs også: Se andre personlige malerier og få inspiration til sølvbryllupsgaven

Sølvbryllupsgaven til forældrene blev Aalborg maleri

Find en personlig sølvbryllupsgave til mor og far hos Kamilla Ruus
Andreas og hans søsters sølvbryllupsgave til forældrene hænger på væggen. (Foto: Kamilla Ruus)

Andreas og hans søster kom med input til elementer, der kan indgå i maleriet. Det centrale skulle være Aalborg, da familien kommer herfra, så der blev udvalgt en række kendetegn fra Aalborg.

I skitsen til maleriet blev der plads til Aalborg tårnet, en lysmast fra fodboldstadion i Aalborg, en brandbil og vejskilte med bynavne som Skagen og Gudhjem. Du kan også skimte sølvbrudeparret i venstre side omgivet af den traditionelle æresport, som familie, venner og bekendte sætter op.

Det færdige resultat blev et kombineret akvarel bymaleri fra Aalborg med personlige kendetegn, som forældrene blev meget glade for.

Vil du give en sølvbryllupsgave til mor og far?

Er du blevet inspireret af at Andreas historie om en sølvbryllupsgave til forældre og nu vil du give din mor og far en personlig sølvbryllupsgave? Som børn til sølvbryllupsparret, så vil du udover morgensang og æresport gerne give en lidt større sølvbryllupsgave.

Det må gerne være en gave som viser, hvor meget du og dine søskende påskønner jeres forældre. Derfor er den personlige gave netop løsningen. Den viser, at du har gjort dig nogle tanker om gaven til sølvbrylluppet. Du eller I kommer ikke bare med et gavekort til et hotelophold eller teaterbilletter.

Bestil sølvbryllupsgaven her

Hvis du er interesseret i at få malet et billede i sølvbryllupsgave til dine forældre, så koster det ikke noget at få et uforpligtende tilbud. Du skal blot klikke på knappen, så kan du læse mere om, hvordan du bestiller et maleri.

En kommentar til “Sølvbryllupsgave til forældre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *