Den perfekte 50 års fødselsdagsgave til mor

Maleri i 50 års fødselsdagsgave til mor

Emma og familien gav kunst i 50 års gave

Kender du en der snart har fødselsdag og fylder rundt? Mangler du og familien at få styr på gaven og er tom for gaveidéer? Så læs med her og find ud af, hvad Emma, hendes søster og familien gav deres mor i 50 års fødselsdagsgave.

Gave til mor der har alt

En rund fødselsdag er én af de fødselsdage i livet, hvor fødselaren fortjener en speciel fødselsdagsgave, fordi det er en af de store milepæle her i livet. Fødselaren fortjener ekstra opmærksomhed og måske en stor fødselsdagsfest, hvis vedkommende er til den slags.

Der er bare et problem.

Det kan være rigtig svært at finde på gaveidéer til en 60 års fødselsdag. Hvorfor?

Fordi de fleste på 50+ år har alt, så konventionelle gaver som et smykke, en bluse, en parfume eller lignende bare ikke er nok. Det skal være en personlig gave som viser, hvor meget du holder af personen.

Derfor valgte Emma, hendes søster og familien, at deres mor i 50 års fødselsdagsgave skulle have et stort maleri med masser af detaljer.

Lad os se nærmere på maleriet og dets detaljer.

Bestil fødselsdagsgaven her

Maleri med Superwoman og masser af detaljer

Et bestilt maleri med masser af detaljer er en enestående gaveidé. Det er som en 50 års fødselsdagstale som fortæller alt om hovedpersonen bare i små billeder på lærredet.

Et personligt maleri er en sikker vinder, fordi gavemodtageren får noget fed vægkunst og et meget personligt billede og minde om en helt særlig dag.

Personlig gave til mor 50 år af Kamilla Ruus
Et personligt billede er en fin 50 års fødselsdagsgave til mor eller far.

Når du bestiller.

Så er det rigtig vigtigt, at du giver dig god tid til at udfylde kontaktformularen med informationer om de tanker, som du har gjort dig om maleriet.

Emma og hende søster havde mange detaljer, som de gerne ville have med på billedet. Nogle af detaljerne var blandt andet deres mor i Superwoman kostume, et bål med syv personer omkring, garnnøgler, Linköping, spejderkorps, en bogstabel m.m.

Udover en beskrivelse sendte de også billeder af de mange ting, hvilket gør det nemmere at komme i gang med at male.

Maleri fremstillet af kvalitetsprodukter

Emma og familien ønskede at give deres mor et stort og smukt maleri i fødselsdagsgave. Et maleri på 100×100 cm eller 120×120 cm, som kan hænge på væggen i stuen eller arbejdsværelset derhjemme.

Af hensyn til de mange detaljer på billedet faldt valget på et 120×120 cm lærred.

Det er vigtigt, at mine kunder er tilfredse. Derfor maler jeg bestillingsmalerier på hørlærreder fra den anerkendte danske rammeproducent Jydsk Blindrammefabrik A/S.

Ligeså vel som kunstværket er malet med kvalitets akrylmaling fra Golden Artist Colors.

Derudover giver jeg alle mine malerier fernis, som beskytter mod snavs og ultraviolette stråler, således maleriet bevarer dets farver i mange år.

Vil du give en personlig gave til en rund fødselsdag?

Det er muligt at give et maleri til særlige begivenheder. Det kan være en rund fødselsdag, hvor du skal bruge en personlig gave til mor på 50 år eller din far for den sags skyld. Det kan også være, at du vil forære din mor en akvarel i mors dag gave. Der er mange muligheder, men kontakt mig endelig, så vi kan drøfte din idé til en særlig gaveidé.

De personlige malerier er noget ganske særligt. Det er ikke bare en bluse eller parfume du kommer med som gave. Du har i stedet fået lavet en unik gave, som ikke står på hylden i det lokale indkøbscenter. En kunstgave vækker helt sikkert begejstring og glæde hos gavemodtageren, hvad enten vedkommende er 20 år, 50 år eller 70 år.

Husk at det tager typisk 14 dage til 1 måned at lave et maleri på bestilling. Derfor skal du kontakte mig i god tid og jo før desto bedre.

Hvis du er blevet inspireret af Emmas historie til at bestille en personlig gave til én du holder af, så kan du få mere information om bestillingsmalerier ved at klikke på nedenstående knap.

Få tilbud på et personligt maleri

Har du en kommentar til ovenstående historie? Synes godt om maleriet? Så vil jeg blive glad for, hvis du skriver en kommentar til mig via nedenstående formular.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *