Personlig gave til mor på 50 år: Så hun vil føle sig speciel!

Giv personlig gave til mor på 50 år

Der er snart fødselsdagsfest i familien, men det er ikke en hvilken som helst person, der har fødselsdag. Det er din mor, som har nået en milepæl i livet, idet hun fylder 50 år. Det er dog ikke let at finde en 50 års fødselsdagsgave til sin mor.

En hurtig brainstorming om gaveidéer til 50-års fødselsdag er måske ikke en gang nok. Hvorfor? Fordi hun runder et halvt århundrede, er din mor og hun fortjener en unik og personlig gave på denne specielle dag.

Det svære i at finde en god gave til sin mor, det oplevede Alma og hendes søskende. De kom dog på en idé, så her får du Almas bud på en personlig gave til mor på 50 år.

Læs om bestillingsmaleri

Vælg en personlig gave til mor, der har alt

At fylde 50 år er noget særligt. Men din mor har også nået en alder, hvor det er svært at udfylde en ønskeseddel, for hun ”mangler jo ikke noget”. En kort ønskeseddel gør det ikke nemmere at få den gode idé til en 50-års fødselsdagsgave.

Alma og hendes søskende søgte vidt og bredt på Internettet for at finde inspiration til gaven. Der findes flere hjemmesider med lister over gaveidéer til din mor. Gaveidéerne kan f.eks. være:

  1. Et abonnement på yndlingsmagasin. Hun vil elske at få et nyt nummer hver måned leveret direkte til døren.
  2. Et gavekort til spa-dag. En spa-dag er en luksuriøs forkælelsesgave, som giver din mor mulighed for at slappe af i rolige omgivelser.
  3. En designer håndtaske. En håndtaske fra et af de større modehuse er en dyr gave, der kan bruges igen og igen.

De tre søskende var enige om, at det ikke lige var den slags forslag til en fødselsdagsgave, som de ledte efter. De ville gerne give en personlig fødselsdagsgave til deres mor. Derfor valgte de at få malet et maleri til deres mor.

Unik gave til mor fra børn

At vælge den rigtige gave til sin mors 50-års fødselsdag, det kan være svært. Skal du vælge det sikre ud fra hendes behov og ønsker? Eller skal du overraske hende med en ting, som hun slet ikke forventer?

Alma og hendes søskende tog en beslutning om det sidste. De kender deres mor godt, så hun vil godt kunne klare en overraskelse. En overraskelse det må et personligt maleri siges at være.

De tre søskende udfyldte en formular med ønsker til motiv og farver. Maleriet skulle indeholde mange små motiver af ting, der symboliserer deres mor f.eks. fra hendes arbejde, fritid og familie. Derudover var det vigtigt med nogle stærke farver.

Et maleri er verdens bedste 50-års gave til mor

Bestil Kamilla Ruus maleri i 50-års gave til mor
Alma og hendes søskende bestilte dette farverige og personlige maleri i 50-års gave til deres mor. (Foto: Kamilla Ruus)

Alma og hendes søskende gav deres mor et 80 x 80 cm akryl maleri i 50-års fødselsdagsgave. Det blev en personlig gave, hvor deres mors liv og interesser afspejlede sig i motivet.

De tre søskendes ønske var, at motivet kunne centreres om et shelter og et bål omkranset af familien. Deres mor er vild med naturen og udeliv, så det var et oplagt motiv.

Derudover skulle hendes interesser for krystaller og planter også være indeholdt. Derfor blev bål og shelter omkranset af en masse blade, orkideer og krystaller i grønne, blå og pink farver.

Almas mor blev meget glad og overrasket over den flotte gave. Nu hænger maleriet hjemme i stuen, hvor der er mulighed for at se på det hver dag og mindes en god 50-års fødselsdag.

Søger du en personlig gave til mor på 50 år?

Er du på udkig efter en personlig gave til mors 50-års fødselsdag eller lignende?  Det er altid svært at finde den perfekte gave til mor, især når hun fylder 50 år. Men hvorfor ikke gøre som Alma, hendes søster og bror, nemlig at give fødselaren et maleri i gave. Fødselaren får et personligt kunstværk som viser, hvor meget personen betyder for dig.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har lyst til at høre nærmere om, hvordan du kan få malet et maleri. Kontakt mig på tlf. +45 41 56 98 56 eller klik på knappen for mere information om malerier på bestilling.

Få et gratis tilbud

Baggrundsfoto til blogindlægget er af SuperkitinaUnsplash.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *