Julegave til manden der har alt: Få en genial gaveidé her

Julegave til manden der har alt

Julen er en tid, hvor familie, venner og kære mødes for at hygge, spise god mad og give hinanden julegaver. Du er, som mange andre, på jagt efter en julegave til din mand og kæmper for at finde den rigtige gave. Hvad gør du, når manden der har alt, er svær at købe for? Du kan ikke bare skaffe ham et slips eller sokker, for dem har han sikkert allerede for mange af.

Hvorfor ikke prøve noget anderledes i år? Noget, der virkelig vil overraske og glæde ham? Louise gjorde det, og hun endte med at give sin mand den bedste julegave, han nogensinde har fået.

Bestil personlig julegave her

Hvad giver du en mand der ikke ønsker sig noget?

Hvis du leder efter en gave til manden, der har alt, er det vigtigt at overveje, hvad han kan lide. Hvis han f.eks. elsker sport, kan du overveje at give ham en gave med sportstema. Hvis han derimod er glad for at lave mad, kan du give ham en kogebog eller et sæt køkkenredskaber. Uanset hvad du vælger, skal du sørge for, at det er noget, som din mand vil sætte pris på og bruge.

Du kan også finde inspiration til julegaveidéer til mænd online. Der findes flere hjemmeside, som indeholder lister med f.eks. top 10 julegaver til en mand. Det er en hurtig måde at få julegavehjælp på og du kan samtidig bestille gaven online. Dermed slipper du for at bevæge dig ud i julegaveræset i de fysiske butikker. Men fælles for de mange top-10-lister med julegaver er, at gaveidéerne er upersonlige.

Derfor valgte Louise noget helt andet. Hun fandt frem til min hjemmeside. Her fandt hun en unik og betænksom gaveidé idet hun vil give sin mand et bestillingsmaleri. Dette er en gave, der virkelig er unik, og det vil være noget, som din mand kan værdsætte i mange år fremover.

Overrask manden med et maleri i julegave

Julen er hjerternes fest. Når du vil overraske din mand til jul, så er det ikke ligegyldigt, hvad du køber. Louise havde en god fornemmelse, da hun bestilte et maleri hos mig, idet hendes mand godt kan lide kunst. Der er mange fordele ved at give et maleri i gave.

  1. For det første er det en personlig gave, som du har lagt kræfter i med hensyn til at finde en kunstner og give input til maleriets motiv. Det viser, at du har tænkt på personen, og at du har brugt tid på at “skabe” noget, der er specielt for dem.
  2. For det andet er et maleri en unik gave, som ikke alle har. Der er en ret stor chance for, at personen ikke har set et lignende maleri før, og at de vil elske at have det hængende i deres hjem.
  3. For det tredje er et maleri en gave, der kan vække glæde i lang tid. Personen vil kunne se på det og huske dig hver gang, og de vil kunne fortælle deres venner og familie om, hvor sød du er.

Det er altså en julegave, der viser omsorg, kærlighed og omtanke, og som samtidig er unik og vil vække glæde i lang tid. Men hvordan blev Louises maleri til?

Skønt maleri af Trianglen og Mercedes veteranbil

Akvarel maleri som julegave til mand
Her er det maleri af Trianglen og en Mercedes veteranbil, som Louise gav sin mand i julegave. (Foto: Kamilla Ruus)

Det er nemt at bestille et bestillingsmaleri, hvor du kan være med til at give input til motiv og farve på maleriet. Du udfylder en formular og sender den til mig. Det gjorde Louise også. Hun var begejstret for mine bybilleder i akvarel, hvorfor hun ønskede en kombination af et sted i København og hendes mands passion for sin veteranbil.

Resultatet blev en akvarel med motiv af suppeterrinen på Trianglen på Østerbro og hendes mands Mercedes. Maleriet er i størrelsen 38 x 28 cm. Hendes mand var helt forbløffet og begejstret, da han så det. Det var den perfekte gave til ham, og det viste hende, hvor meget hun virkelig kender og elsker ham.

Søger du en personlig julegave til ham?

Julen er nok den tid på året, hvor der er mest travlt. Der er mange arrangementer at gå til, der skal købes julegaver og selve juleaften skal forberedes. Det er også den aften på året, hvor du gerne vil forkæle dem du elsker med en gave lidt udover det sædvanlige.

Så leder du efter en personlig julegave og er blevet inspireret af Louise historie om en julegave til manden der har alt, så tøv ikke med at kontakte mig for at høre nærmere om processen for bestilling af et maleri.

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 41 56 98 56 eller klikke på nedenstående knap, hvis du vil læse mere om processen for bestilling af et maleri som julegave til din kæreste eller mand.

Få tilbud på bestillingsmaleri

 

Baggrundsfoto til blogindlægget er af Larisa BirtaUnsplash.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *