Den sødeste dåbsgave fra forældre til deres datter

Et Kamilla Ruus maleri i dåbsgave fra forældre

I er blevet forældre. Og jeres smukke lille datter skal snart døbes. Som forældre vil man naturligvis gerne give hende den perfekte dåbsgave – noget som hun kan værdsætte resten af ​​livet. Men hvad giver du en pige til hendes barnedåb?

Det kan være svært at finde den perfekte dåbsgave til en pige. Når alt kommer til alt, hvad giver du den lille pige, når I har barnevogn, klapvogn og masser af legetøj? Det oplevede Christina og Patrick, da de skulle finde en dåbsgave til deres datter Sofiya.

Derfor fik Christina og Patrick en anderledes gaveidé, så her får du et bud på den sødeste dåbsgave fra forældre.

Få information om bestillingsmaleri

Personlig dåbsgave med navn

Barnedåb er en helt særlig begivenhed for forældrene til det lille dåbsbarn, men det behøver ikke kun være gæsterne, som har en gave med til barnedåben. Forældrene kan sagtens give deres eget barn en dåbsgave.

En dåbsgave er en særlig gave, der gives til barnet på dets dåbsdag. Christina og Patrick ville give en personlig dåbsgave, hvor på datterens navn Sofiya indgik.

Når det kommer til dåbsgaver, er der mange muligheder at vælge imellem. En god mulighed er dog en personlig gave. Dette kan være en gave med barnets navn indgraveret eller noget, der er specielt tilpasset barnets interesser. Her er tre eksempler på personlige dåbsgaver.

  • Det første eksempel er en personlig bog. Dette kan være et godt valg for børn, der lige er begyndt at lære at læse. Bogen kan tilpasses med barnets navn og indeholde en personlig besked fra forældrene.
  • En anden god mulighed er et tilpasset tæppe eller quilt. Disse kan laves med barnets navn og fødselsdato broderet på. De er gode dåbsgaver, som barnet kan bruge i de første leveår.
  • En tredje mulighed er et smykke. Et personligt smykke i sølv eller guld i form af en halskæde, det er en personlig dåbsgave, som barnet kan bruge i mange år frem i tiden.

Christina og Patrick valgte en fjerde mulighed. Det var at få malet et maleri til børneværelset med personlige kendetegn og Sofiyas navn.

Gør dåbsdagen uforglemmelig med et maleri i barnedåbsgave

Billede i dåbsgave fra mor og far
Sofiya fik et Kamilla Ruus maleri i dåbsgave fra mor og far. (Foto: Kamilla Ruus)

Et personligt maleri er en unik og speciel gave til en barnedåb, fordi det er en smuk måde, at mindes barnets barnedåb på. Det er også en ting, som barnet kan have glæde af i mange år på børneværelset, men også senere hen i livet.

Et bestillingsmaleri kræver input fra dig for ellers bliver det ikke personligt. Christina og Patrick havde flere ønsker til deres 50 x 50 cm maleri. I maleriet skulle blandt andet indgå en fransk bulldog, en sort-brun pony hest, natur, sommerfugle og mor, far og barn. Maleriets stil skulle være tegneserieagtigt og knap så realistisk.

Nu hænger dette skønne maleri på Sofiyas værelse, hvor hun hver dag kan kigge på det og gå på opdagelse i maleriet.

Søger du en dåbsgave til dit eget barn?

Er I blevet forældre fornyelig? Tillykke med det. Det betyder, at I sikkert snart skal holde barnedåb og fejre jeres lille nye guldklump med familie og venner. Men hvad skal I give jeres datter eller søn i dåbsgave? Overvej som Christina og Patrick gjorde at give et maleri i dåbsgave. På den måde får jeres pige eller dreng en super barnedåbsgave, som ingen andre har tænkt på. I kan tage et kig på mine idéer til barnedåbsgaver og blive inspireret.

I er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 41 56 98 56 eller klikke på nedenstående knap, hvis du vil læse mere om processen for bestilling af et maleri som dåbsgave fra forældre.

Få tilbud på dåbsgave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *