En bryllupsgave til søster og svoger der skaber lykke

Akvarel i bryllupsgave til søster og svoger

Katrines søster skal giftes! Tillykke med det! Men hvad i alverden skal Katrine give hende og sin kommende svoger i bryllupsgave? Det er et spørgsmål, som mange mennesker stiller sig selv, når de er inviteret til bryllup. Katrine fik en følelse af, at hver gang hun ledte efter en gave online eller i en fysisk butik, så var alle de gode ideer allerede blevet taget. Hun ønskede heller ikke at give dem noget traditionelt, som for eksempel Royal Copenhagen service eller Kay Bojesen figurer.

En bryllupsgave til brudeparret hører sig til, men hvad skal du give i bryllupsgave til søster og svoger?

Efter flere ugers pine over det, beslutter Katrine sig endelig for den perfekte gave. Men vil hendes søster kunne lide bryllupsgaven? Vil hun overhovedet modtage den? Læs videre for at få et tip til at finde den perfekte bryllupsgave til din søster.

Få tilbud på maleri i bryllupsgave

Overvejelser ved gave til søsters bryllup

Når det kommer til at udvælge den perfekte bryllupsgave til din søster, er der et par ting, du skal tage højde for. Her er tre tips til at gøre processen en smule lettere:

  1. Tænk over, hvad brudeparret har brug for eller ønsker. Chancerne for, at de har lavet en online liste med ønsker til bryllupsgaver, er stor. Så tag et kig på listen og se, om der er noget, du kan købe til dem. Hvis ikke, så tænk på deres livsstil og hvad de måske har brug for eller ønsker i deres nye hjem sammen.
  2. Overvej din søsters personlighed og smag. Hvis du kender din søster godt, har du en god idé om, hvad hun gerne vil have i bryllupsgave. Hvis ikke, så lav research på nettet eller spørg andre familiemedlemmer om ideer.
  3. Hold dit budget i tankerne.

Katrine overvejede også at vælge noget fra ønskelisten, men gik væk fra det for at finde en mere personlig bryllupsgave til sin søster og svoger.

Sådan finder du en personlig gave til søster

Når det kommer til at vælge den bedste bryllupsgave til din søster og svoger, kan det være svært. Men med lidt kreativitet kan du finde en gave, der vil vise, hvor meget du holder af din søster.

Katrine fandt min hjemmeside og blev inspireret til at give en personlig bryllupsgave. Et kunstværk er en perfekt bryllupsgave. Det er en gave, som kan værdsættes og nydes i mange år fremover. Kunstværker er også en fantastisk måde at fejre den særlige dag på.

Parret vil aldrig glemme den person, der gav dem denne gave, og de vil have noget at se tilbage på og huske den dag, de blev gift. De kan videregives og deles med familiemedlemmer eller endda blive en del af deres personlige samling.

Sig tillykke med et maleri til verdens bedste søster

Maleri i bryllupsgave til søster lavet af Kamilla Ruus
Katrines bryllupsgave til sin søster. Et akvarelmaleri som forestiller Katrine og hendes brors første møde med deres niece. (Foto: Kamilla Ruus)

Et maleri på bestilling vil altid være en ekstraordinær gave til et bryllup. Det er en gave, som vil skille sig ud i blandt de andre gaver på gavebordet. Det var ikke derfor, at Katrine valgte at få lavet et maleri på bestilling. Det var for at vise, hvor meget hun holder af sin søster.

Katrine og jeg blev enige om et maleri i størrelsen 58 x 38 cm malet på akvarelpapir. Et akvarelmaleri egner sig godt til at blive indrammet med passepartout.

Motivet var klart. Katrine havde et foto af sin bror og hende, der første gang får lov at holde deres niece. Det foto skulle blive til et maleri, som Katrine kunne give sin søster og svoger i gave til brylluppet.

Brudeparret blev rørte og glade for det unikke akvarelmaleri.

Mangler du en bryllupsgave idé til søster og svoger?

Den store dag nærmer sig, hvor du skal deltage i din søster og svogers bryllup. Kæmper du fortsat med at finde den rette bryllupsgave til brudeparret? Din søster fortjener en flot bryllupsgave, som hun vil kunne huske i mange år frem i tiden. Det skal være et kært minde om en fantastisk dag. Derfor er det vigtigt at gøre som Katrine. Nemlig at finde en personlig bryllupsgave til sin søster.

Her hos mig har du mulighed for at få malet et maleri, hvor du kan præge indholdet, så det matcher brudeparrets historie. Så jeg håber, at du er blevet inspireret af Katrines bryllupsgave til søster og svoger? Så kontakt mig gerne på telefon +45 41 56 98 56 eller klik på nedenstående knap for at læse mere om processen for bestilling af et maleri til bryllup.

Læs om bestillingsmaleri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *