Signes bryllupsgave til vennepar

Et maleri i bryllupsgave til vennepar malet af Kamilla Ruus

Signe fik en invitation til sine bedste venners bryllup. Men på trods af at venneparret havde skrevet en ønskeseddel med gaveønsker, så var Signe i tvivl om valget af en bryllupsgave. Følelsen af at være i tvivl om gavevalget, den kender de fleste af os. Men Signe fik en genial idé til en bryllupsgave. Så søger du efter en tankevækkende bryllupsgave til et vennepar, der snart skal giftes, så læs videre. For her får du en bryllupsgave idé, som er noget særligt og der viser din støtte og påskønnelse.

Få tilbud på maleri i bryllupsgave

Overvejelser ved en bryllupsgave til vennepar

Når du skal vælge en bryllupsgave til venner, er der et par ting, du skal overveje. Hvis parret har oprettet en ønskeliste til brylluppet online, kan du vælge noget fra listen. Hvis de ikke har oprettet en ønskeliste, så tænk over, hvad parret måtte have brug for eller ønsker. Måske er de for nylig flyttet ind i et nyt hjem og kunne bruge nogle køkkenartikler eller sengetøj. Hvis de har børn, kan du vælge et legetøj eller et spil, som de kan lege sammen.

En anden mulighed er at give en gave, der er personlig til parret. Du kan lave en fotobog med billeder af dem to gennem deres forhold, eller vælge en speciel sang og få den indrammet med tekster fra sangen.

En tredje mulighed er at give dem et personligt maleri i bryllupsgave. Den mulighed greb Signe. Det er en mulighed, der er unik og personlig. Du får malet et maleri specielt til dem. Det må kaldes en unik bryllupsgave til vennepar.

Dette vil vise, at du har lagt en masse tanker i deres særlige dag, og det vil være noget, de kan værne om for evigt. Uanset hvad du vælger, så sørg for, at det er noget, som parret vil sætte pris på og bruge.

Find en personlig gave til brudeparret

At finde den perfekte bryllupsgave til dine venner kan være en skræmmende opgave. Men en bryllupsgave hører til traditionerne ved et bryllup. Når alt kommer til alt, vil du gerne give dem noget, der er unikt og mindeværdigt. Signe valgte derfor at forære sine venner et maleri i bryllupsgave, som hun havde fået malet på bestilling.

At give et maleri i bryllupsgave er en fantastisk måde at mindes den glade dag på. Malerier kan tilpasses med parrets navne og bryllupsdato, hvilket gør det til en unik og personlig gave. Et maleri har også potentialet til at blive et elsket familiearvestykke, der kan gå i arv i generationer.

Fordelen ved at give en personlig gave til et bryllup er, at den viser, at du har lagt tid og omtanke i at vælge noget særligt til brudeparret. Det er også med til at skabe minder, der holder længe efter bryllupsdagen, er slut.

Læs også: Katrines bryllupsgave til søster og svoger

Sig ordentligt tillykke — giv et maleri som unik bryllupsgave

Kunst i bryllupsgave til venner
Her er Signes bryllupsgave til et godt vennepar. Maleriet er 50 x 40 cm og med bl.a. Hvidover by som tema. (Foto: Kamilla Ruus)

Signes ønske til en bryllupsgave var et maleri med personligt islæt. Noget der fortalte historien om hendes gode venner, der skal giftes. Derfor havde Signe på forhånd gjort sig nogle tanker og idéer til, hvilke ting, symboler og steder, der kunne indgå i maleriet. Maleriet skulle blandt andet indeholde:

  • Hvidovre by – da vennerne er fra Hvidovre.
  • Brøndby IF grundet deres store kærlighed til fodboldklubben Brøndby IF.
  • Hvidovre Hospital da bruden arbejder på hospitalet som læge.
  • Cirkusmuseet da brudeparret bor i bygningerne omkring Cirkusmuseet.
  • Rebæk Bodega i Hvidovre hvor parret har datet hinanden.
  • ‘Boffen’ bofællesskab i Hvidovre, hvor brudgommen arbejder og parret mødte hinanden.

Med så konkrete ønsker til indhold, så blev Signe og jeg enige om et akrylmaleri i størrelsen 50 x 40 cm. Maleriet måtte gerne få et moderne udtryk inspireret af Johnni og Lisas maleri til køkkenet, men i mere afdæmpede farver.

Brudeparret blev overrasket og glad for det flotte maleri, som var en en anden gave end de mere traditionelle bryllupsgaver.

Søger du en bryllupsgave til venner?

Det er sæson for bryllupper, hvor smukke brudepar siger ’ja’ til hinanden. Er du en af dem, der skal til bryllup hos et vennepar, men mangler en god gave til bryllup? Gode venner fortjener ekstra opmærksomhed til deres bryllup. Derfor er det vigtigt, at finde en personlig bryllupsgave, som brudeparret kan glædes ved i mange år frem i tiden.

Derfor er et maleri en god bryllupsgave idé. Et maleri giver dig mulighed for at præge indholdet, så det matcher brudeparrets historie og kommende fremtid sammen. Er du blevet inspireret af Signes historie om en bryllupsgave til vennepar? Så kontakt mig gerne på telefon +45 41 56 98 56 eller klik på nedenstående knap for at læse mere om processen for bestilling af et maleri til bryllup.

Læs om maleri på bestilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *