Agnes giver dåbsgave til niece som er personlig

50x50 cm akrylmaleri i dåbsgave til niece lavet af Kamilla Ruus

Agnes har en niece, som hedder Silke, og hun skal døbes inden længe. I den forbindelse skal Agnes være gudmor for hende og er blevet inviteret til barnedåb i Norge. En barnedåb er forbundet med traditioner og én af dem er, at dåbsbarnet får gaver fra de inviterede gæster til dåben. Men hvad er en god dåbsgave til niece?

Agnes er i tvivl om dåbsgaven for der findes så mange idéer til dåbsgaver på Internettet. Hun ved dog, at en personlig gave altid er et hit. Derfor er hun fast besluttet på at finde noget ekstra specielt til sin dejlige niece Silke. Det fandt hun hos mig. Så her får du en idé til en personlig og god barnedåbsgave, som kan tilpasses med barnets navn og dåbsdato.

Få information om bestillingsmaleri

Hvad er gode personlige dåbsgaver til hende?

Hvad er en god barnedåbsgave til en pige? Det findes der ikke et endegyldigt svar på, men mange forældre vil være glade for en dåbsgave som et klassisk bordflag, sølvske med indgravering eller en sparegris. Andre forældre vil være lykkelig for at modtage dåbsgaver i form af en gåvogn, klapvogn eller legetæppe. Der er mange muligheder, når det kommer til gaveidéer til barnedåb.

Agnes ville glæde sin niece og gøre indtryk ved at finde personlig dåbsgave til sin niece. Her er et maleri et anderledes valg til en dåbsgave, men ikke desto mindre vækker et maleri altid stor glæde hos forældrene og gæsterne til barnedåben. Med et maleri i dåbsgave, så er Agnes sikker på, at niecen Silke får en gave der holder i mange år.

Et maleri hører til de bedste dåbsgaver

En barnedåb er det første højdepunkt i et barns liv. Det er en chance for at fejre den store dag med familie og venner og for at ære traditionerne ved en barnedåb. Uanset om du leder efter en gave til en lille dreng eller pige, er et maleri et godt valg. Det er en betænksom gave, som du vil beholde i lang tid, og det er en unik gave, som de nye forældre helt sikkert vil sætte pris på. Derfor skal du vælge et maleri i barnedåbsgave:

  1. De er unikke og mindeværdige. De fleste mennesker vil aldrig modtage et maleri i dåbsgave, så det vil være helt unikt og mindeværdigt.
  2. De kan gå i arv i generationer. Malerier er ofte dyre, men de kan holde i århundreder, hvis de er velholdte. Det betyder, at de kan gå i arv i generationer, hvilket gør dem til et familie arvestykke.
  3. De kan tilpasses. Malerier kan tilpasses til at inkludere barnets navn og/eller datoen for barnedåben. Dette vil gøre dem endnu mere specielle og personlige for modtageren.

Et maleri den bedste dåbsgave, fordi det er unikt, holder i mange år, kan gå i arv og kan tilpasses gavemodtageren. Et maleri er en tidløs gave, som vil blive værdsat i mange år fremover. Leder du efter en original dåbsgave, er et maleri den perfekte mulighed.

Giv en mindeværdig dåbsgave til din niece

En mindeværdig dåbsgave et maleri over seng
Agnes forærede sin niece Silke i et personligt maleri i dåbsgave, som nu hænger på Silkes værelse i Lofoten i Norge. (Foto: Kamilla Ruus)

Når der er tale om et bestillingsmaleri til en barnedåb, så er der brug for input fra dig til at personliggøre maleriet. Agnes kom med følgende input til maleriet. Silke bor i Lofoten i Norge, så der må gerne være nordlys og maleriet må ikke være barnligt, men skal i stedet være fantasifuldt og drømmeagtigt, så Silke kan kigge på det i mange år fremover.

Agnes dåbsgave til niece blev et 50 x 50 cm akrylmaleri, hvor niecen sidder i en hængekøje sammen med en slædehund, imens hun drikke varm kakao. I baggrunden er der bjerge og nordlys på himlen. På træet er Silkes navn hugget ud i stammen, og i venstre side af maleriet er en gammel vejvisersten med teksten 1.954 km til Danmark. Det er en reference til, at Agnes bor i Danmark og på den måde kan hendes niece tænke på hende.

Silkes forældre blev meget glade for Agnes gave. Maleriet, med Silke i hængekøjen, hænger på Silkes værelse. Nu kan hun hver dag tænke på sin gudmor i Danmark, når hun kigger på billedet.

Læs også: Den sødeste dåbsgave fra forældre til deres datter.

Søger du en dåbsgave til niece?

Har du modtaget en invitation til en barnedåb? Er du i tvivl om, hvad du skal forære pigen eller drengen i dåbsgave? Så overvej at gøre som Agnes. Et maleri i dåbsgave til niece eller nevø er en rigtig god gaveidé, da du giver en gave, som ingen andre har tænkt på. Dåbsbarnet får en særlig gave, som følger dem resten af livet.

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 41 56 98 56 eller klikke på nedenstående knap, hvis du vil læse mere om processen for bestilling af et maleri som dåbsgave til en pige eller dreng.

Få tilbud på dåbsgave

En kommentar til “Agnes giver dåbsgave til niece som er personlig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *