Personlig fars dags gave

Kamilla Ruus akvarel i personlig fars dags gave

Fars dag er den 5. juni (Grundlovsdag) og det er den dag på året, hvor dine børn med en gave til far har mulighed for at vise, hvor meget han betyder for dem. Du kan finde mange gode forslag til fars dag gaver ved at søge på Google. Her finder du for eksempel ‘Fars dag gaver 2022 – Se årets 75 bedste fars dags gaver’.

Udfordringen med disse blogindlæg er, at de er lange og skaber mere forvirring end de gavner. Kort sagt du drukner i gaveforslag til fars dag. Den følelse sad Anita med, da hun skulle finde en personlig fars dags gave til hendes børns far. Derfor får du her en idé til fars dags gave, som er personlig og mindeværdig. Hvilken far ville ikke elske en personlig gave?

Få tilbud på fars dag gave

Søger du en fars dag gave fra børn?

Hvis du leder efter en original fars dags gave i år, hvorfor så ikke overveje at bestille et kunstværk til ære for dine børns far? Du kan vælge et maleri, som fortæller noget om ham og hans interesser. Det er selvfølgelig ikke den billigste gaveidé til fars dag, men det vil være en gave, som børnenes far vil værdsætte i mange år fremover. Og hvis du føler dig virkelig kreativ, kan du endda bestille et kunstværk, der repræsenterer hans yndlingshobby eller passion. Dine børns far vil uden tvivl blive glad for jeres gestus, og det vil være en fars dags gave, som han aldrig glemmer.

Verdens bedste far gave

Hvad er verdens bedste far gave? Anita var ikke i tvivl, da hun klikkede sig ind på min hjemmeside og så, at hun kunne bestille et maleri på bestilling til fars dag. Når det kommer til fars dags gaver, er en af de bedste muligheder, du kan vælge, et maleri fra dine børn. Nogle af grundene til det er:

  1. Det er en meget personlig gave, der viser, hvor meget dine børn holder af deres far.
  2. Det er en unik måde at vise deres fars personlighed og interesser på.
  3. Det er en god måde for fædre at mindes om gode minder med deres børn.
  4. Et maleri vil følge dig resten af livet. Det er en gave som holder og kan vække glæde i mange år.

Der er altså mange gode grunde til at vælge kunst i gave til fars dag. Det er en meget unik, personlig og mindeværdig gave, som vil blive værdsat i mange år fremover. Du kan ovenikøbet være med til at præge udformningen af gaven ved at komme med input til motiv og farver, så fars dags gaven bliver endnu mere speciel.

Gør fars dag speciel med et maleri i fars dag gave

Personlig gave til fars dag et maleri
En personlig fars dags gave af et hus og en grøn Triumph Spitfire i forgrunden. (Foto: Kamilla Ruus)

Når der er tale om et maleri på bestilling, så har jeg brug for input fra dig. Det bedste udgangspunkt er, at du kommer med nogle input til motiv, interesser og farver i forhold til personen, som skal have maleriet i gave. Anita var heldigvis med og kom med input til maleriet.

Det skulle være et maleri med motiv af deres hus og børnenes fars interesse for biler. Dette blev foreviget i et akvarelmaleri i størrelsen 56 x 38 cm, hvor huset er i centrum og interessen for biler er illustreret med en grøn Triumph Spitfire bil i forgrunden. Akvarelmalerier er populære som gaveidéer, da de kan hænge mange steder i en bolig og nemt kan indrammes.

Børnenes far blev utrolig glad og overrasket over gaven på fars dag og akvarelmaleriet hænger nu i deres stue, hvor han kan nyde synet af det hver dag.

Mangler du en personlig fars dags gave for dine børn?

Børnenes far skal naturligvis fejres den 5. juni, når det er fars dag. Så har du brug for en gave til fars dag, så er Anitas idé til en fars dags gave, måske lige det du har søgt efter. Det kan også være, at du mangler en idé til en julegave til manden der har alt.

Et maleri som gave er en god og unik gaveidé, da den adskiller sig fra de mere traditionelle fars dag gaveidéer som special øl, grilludstyr, værktøj eller et gavekort til en oplevelse.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på telefon +45 41 56 98 56 eller klikke på nedenstående knap, hvis du vil læse mere om processen for bestilling af et maleri som gave til fars dag.

Læs mere om bestilling af maleri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *