Afskedsgave til direktør som skifter job

Kamilla Ruus maleri i afskedsgave til direktør

Der kommer et tidspunkt, hvor din direktør i virksomheden er nødt til at gå. Det kan skyldes et jobskifte eller pension. Uanset årsagen bag direktørens afgang så er det nu, at du og dine kolleger skal vise jeres påskønnelse af jeres fantastiske direktør. Men når en direktør stopper, hvad giver du så vedkommende i afskedsgave?

Den situation kom Jette og hendes kollegaer fra KA Interiør A/S ud i, da Allan, deres direktør gennem mange år, stod overfor et jobskifte. KA Interiør A/S ansatte valgte en utraditionel afskedsgave, som du kan læse mere om her.

Læs mere om bestilling af maleri

Hvorfor er en afskedsgave til direktøren vigtig?

En afskedsgave til direktøren er vigtig, fordi det er en måde at sige tak for alt det hårde arbejde, de har gjort. En afskedsgave kan også være en måde at vise påskønnelse for al den vejledning og støtte, de har givet gennem årene. Det er en dejlig måde at sige farvel på og ønske dem held og lykke i deres nye job eller med pensionisttilværelsen.

Vi foreslår en afskedsgave til chefen, som du ikke kan købe i en butik. En afskedsgave er en særlig gave, som du giver til en kollega – noget, som de vil bruge, efter at de har forladt deres nuværende arbejdsplads. Derfor drop de almindelige idéer til afskedsgaver f.eks.:

  • Et gavekort til en restaurant, hvor de ofte spiser eller et kunstgalleri, hvor de nyder at tilbringe tid.
  • En bog, som de vil nyde at læse, efter at de har forladt virksomheden.
  • En kasse rødvin, som de kan nyde til en god middag i hjemmet.

Størrelsen på virksomheden betyder selvfølgelig noget for forholdet til en direktør. I en mindre virksomhed vil du have et tættere forhold til den afgående direktør kontra en større virksomhed. Uanset forholdet til direktøren, så fortjener vedkommende en god afskedsgave og et ordentligt farvel.

Gå sammen om en personlig farvel gave til chefen

Personlig akvarel i afskedsgave til chefen
Her er KA Interiør A/S medarbejderes gave til deres afgående direktør Allan. Et flot akvarel maleri i størrelsen 76 x 56 cm af virksomheden. (Foto: Kamilla Ruus)

Der er mange måder at sige farvel til en chef på. Den mere traditionelle måde er at afholde en afskedsreception, hvor familie, kollegaer og samarbejdspartnere tager afsked med en. I KA Interiør A/S blev der afholdt en reception og Jette og kollegaerne var gået sammen om en gave til Allan.

At slå sig sammen med kollegaer om en gave er en af de bedste måder at sende en chef videre på. Dette vil ikke kun vise din chef, hvor meget du sætter pris på dem, men det vil også bringe holdet sammen på en sjov og mindeværdig måde. Ydermere bliver gavebudgettet højere.

Kollegaerne i KA Interiør A/S valgte farvel gave til chefen Allan i form af et maleri på bestilling. Et maleri er en anderledes afskedsgave, da den er uventet. Maleriet vil fremkalde gode minder om tiden i KA Interiør A/S, når Allan ser på maleriet hjemme i stuen i hans hus.

Sig farvel til chefen med maner – giv et maleri i afskedsgave

Jette og hendes kollegaer ville give Allan et specielt minde fra arbejdspladsen. De drømte om et maleri i størrelsen 50 x 70 cm, som skulle illustrere virksomheden KA Interiør A/S.

Jette og jeg blev enige om, at det bedste udgangspunkt for et maleri af virksomheden var et akvarelmaleri i størrelsen 76 x 56 cm på 310 grams akvarelpapir. Det var vigtigt, at Allan glæde for biler blev afspejlet i motivet, så der er både blevet plads til en Mercedes og en BMW i forgrunden til højre.

Med gode input og reference fotos af virksomheden fik jeg opfyldt Jette og hendes kollegaers ønske om en personlig gave til chefen. Allan blev meget glad for akvarellen, som vil minde ham om de gode kollegaer fra hans tid i KA Interiør A/S.

Søger du en afskedsgave til direktøren i din virksomhed?

Når det er tid til at sige farvel til en chef eller direktør kan det være svært at vide, hvad den rigtige gave er. Denne person har trods alt været indflydelsesrig i dit og dine kollegaers liv, på godt og ondt, og I vil gerne finde noget særligt og sige tak.

Med historien fra KA Interiør A/S håber jeg, at du er blevet inspireret til at overveje et personligt maleri i gave til den næste afskedsreception. Hvad enten det er for en god kollega, chef eller direktør. Et maleri er en perfekt afskedsgave som er personlig og mindeværdig for din kollega. Maleriet vil minde vedkommende om mange gode timer sammen med dig og dine kollegaer.

Har du brug for yderligere information er du velkommen til at kontakte mig på tlf. +45 41 56 98 56 eller klikke på knappen for mere information om malerier på bestilling.

Få tilbud på afskedsgave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *