Anderledes mors dags gave

Anderledes mors dags gave i form af kunst fra Kamilla Ruus

Spred glæde med en gave til mors dag

Mors dag er en traditionsrig dag, som i 2022 falder søndag den 8. maj. Her bliver mødre rundt omkring i verden hyldet for dem de er. Du skal måske også fejre din mor, som har støttet og elsket dig gennem hele livet. Men har du styr på, hvad du skal give din mor i gave?

Bliv hængende lidt endnu.

For om lidt får du nemlig en gaveidé som er en anderledes mors dags gave. Det er en gave som med garanti vil vække stor begejstring hos din mor og som er personlig. Det du skal forære din mor er et unikt kunstværk.

Få et tilbud på en personlig gave

Glem blomsterne og giv en anderledes mors dags gave

Du er allerede i gang med at vride din hjerne for gaveidéer til mors dag. Hvad skal du give i gave til mor der har alt? Det er for kedeligt og traditionelt at give hende chokolade eller en buket blomster.

Begge gaveidéer har en ulempe, at de ikke varer evigt. Hvis din mor er til søde sager, så vil hun spise chokoladen hurtigt. Blomsterne vil falme, da de kun holder sig friske i nogle få dage. Det er ærgerligt for de fleste mødre elsker at få blomster.

Derfor skal du tænke utraditionelt og ud af blomsterboksen. Det du skal give din mor er en anderledes mors dags gave som varer hele livet. Hvad med at give hende et personligt kunstværk som er lavet efter dine ønsker.

Du kan her se en rigtig sød og feminin akvarel af en magnolia blomst.

En god mors dag gave er en magnolia akvarel af Kamilla Ruus
En smuk A3 akvarel af en magnolia blomst som en kunde tidligere har bestilt til mors dag. (Foto: Kamilla Ruus)

Lyder det ikke godt med et indrammet akvarelmaleri som gaveidé?

Det bedste ved denne idé til mors dag er, at du sagtens kan forære din mor en blomst til mors dag alligevel. Det bliver bare ikke en fysisk blomst.

Forær din mor et sødt maleri med blomster

Et akvarelmaleri med blomst vil være en god mors dags gave. Det er en gave din mor vil blive lykkelig for at få. Den indrammede akvarel er lige til at hænge på væggen i stuen, køkkenet eller soveværelset, hvor det hver dag vil minde hende om dig.

Når du vælger at få malet et blomstermaleri til din mor og forære hende kunstværket på mors dag, så er det oplagt at finde ud af, hvilken blomst der er din mors yndlingsblomst. Er hun vild med roser? Er hvide nelliker lige sagen? Eller elsker hun foråret når tulipanerne springer ud?

Et par oplagte idéer til et blomstermaleri på mors dag er:

Tre populære blomster til mors dag af Kamilla Ruus
En god gave til din mor er en kunstgave med blomster. Tre af de populære blomster til mors dag er Fresia, Tulipan og Rose. (Foto: Kamilla Ruus)

Kunstgave til mor med andre motiver

Hvis din mor ikke er vild med blomster som motiv til et kunstværk, så kan du finde flere spændende akvarelmalerier med andre motiver.

Det kan være, at hun er vild med naturen og dyrelivet. Her vil en oplagt gaveidé være et flot maleri af en ugle.

Et andet oplagt motiv til et kunstværk er en akvarel med naturtro fjer. Gåsefjer, fuglefjer, påfuglefjer med flere er populære og oppe i tiden. Fjer er blevet trendy, fordi de passer perfekt ind i den nordiske indretning.

Det tredje bud på et noget andet end blomster er til en kvinde som elsker storbyens pulserende liv. En der er vild med København og elsker de mange historiske steder. Et bud på et kunstværk kunne være et akvarelmaleri af kajfronten i Nyhavn.

Det fjerde bud på en mors dag gave er et kunsttryk med sommerfugle i mange farver. Hvad med at overraske din mor med et kunstprint? Sommerfugle symboliserer frihed og lethed og er et perfekt match til en hvid væg i boligen. Du kan se udvalget af limited edition art print nu.

Vil du give din mor en personlig mors dags gave?

Kender du en mor, der skal have en anderledes mors dags gave, så er det sjovere, at give din mor en gave som er personlig og holder i lang tid. Overvejer du allerede nu, at købe en kunstgave på denne mærkedag, så er du velkommen til at kontakte mig. Idéen her er ikke kun god i forhold til mor, det kunne også være en god gaveidé til fars dag. Et maleri i personlig fars dag gave vil vække begejstring.

Du får den perfekte mors dag gave med et personligt touch, hvor du selv kan vælge motiv. Du får et kunstværk malet med god kvalitetsmaling fra Horadam og det fineste 300 grams papir fra Arches.

Det er gratis at indhente et tilbud på et maleri efter dine ønsker. Så synes du, at et maleri er en god gaveidé til din mor, så klik på nedenstående knap for at læse mere om processen for at bestille et kunstværk som en anderledes mors dags gave.

Bestil mors dag gave her

Lidt baggrund om mors dag

Her får du lidt baggrundshistorie om mors dag.

Hvor stammer mors dag oprindeligt fra?

Hvem opfandt mors dag? Tanken om en mors dag opstod i USA i 1870. Det var forfatterinden og kvinderets forkæmperen Julia Ward Howe, der ønskede en dag med fred og en særlig dag til mødrene. I 1872 luftede hun for første gang tanken om en årligt tilbagevendende dag.

Mors dag som vi kender i dag blev stiftet af Anna Jarvis. Efter sin mors død i 1905 startede hun sin mission om at få indført en dag, der skulle ære hendes mor og alle andre kvinders arbejdsindsats. Det indebar at den Amerikanske kongres i 1914 vedtog dagen som officiel flagdag og helligdag.

Hvornår startede mors dag i Danmark?

Mor er den bedste i verden og selvfølgelig skal hun også fejres i Danmark. Men hvordan opstod mors dag i Danmark egentlig? Det var en krigsveteran ved navn Christian Svenningsen, som i 1929 indførte Mors dag i Danmark.

Han stiftede bekendtskab med dagen i forbindelse med deltagelse på Amerikansk side i 1. Verdenskrig. Her fortalte hans amerikanske soldaterkammerater ham om denne særlige dag. Det inspirerede ham til at lave en indsamling på denne mærkedag.

Hvornår er det mors dag i 2022?

Mors dag er en helligdag som altid er den anden søndag i Maj. I 2022 er det søndag den 8. Maj, så husk at forære hende en anderledes mors dags gave som ikke er blomster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *