Blåt maleri med morsekode

Blåt maleri med morsekode af Kamilla Ruus

Sådan skaber du blikfang i hjemmet med et maleri med morsekode

Vil du skabe blikfang i din boligindretning? Så kan et maleri med morsekode være et naturligt valg i din indretning som et fokuspunkt. Du får mulighed for med et maleri at skabe et omdrejningspunkt, bringe friske farver og personlighed ind i rummet.

Lad mig forklare:

Ethvert rum i din bolig har brug for et fokuspunkt. Et naturligt fokuspunkt i en stue kan f.eks. være dit TV. Et TV er bare ikke et spændende fokuspunkt. Derfor kan du hænge et maleri på væggen i stuen, så flytter du fokus væk fra tv’et til et mere spændende og kreativt omdrejningspunkt.

Jacob har netop valgt denne tilgang og bestilt et blåt maleri til stuen med et personligt præg. Læs hvordan Jacob fik skabt sit helt personlige maleri.

Få et uforpligtende tilbud på et maleri

Hvad kan et maleri med tekst som morsetegn?

Det personlige maleri med morsekode lader dig kryptere en besked ved hjælp af morsealfabetet. Det kan være et motto eller citat, som er specielt for dig.

Hvad er morsealfabetet? For dem der ikke ved, hvad morsealfabetet er, så blev det ifølge Wikipedia opfundet af Samuel Morse i mellem 1837-1843. Tegnet for hvert bogstav er sammensat af prikker og streger. En morsekode kan signaleres ved hjælp af lysglimt eller elektroimpulser.

Ved at bestille et maleri med morsetegn, så får du et kunstværk med en skjult tekst, som du selv kan sætte dit præg på med hensyn til størrelse og farver.

Et traditionelt figurativt kunstværk har ikke den ekstra dimension med den skjulte tekst. Maleriet vil derfor blive et naturligt blikfang i rummet i din bolig og et oplagt samtaleemne, når du har gæster på besøg.

Blåt maleri med olympisk motto

Det er ikke svært at købe kunst, det svære ligger i kunsten at finde frem til, hvilken slags kunst du kan lide. Når du ikke lige kan finde de fede malerier til stuen online eller på et traditionelt kunstgalleri, så kan du vælge, at få et speciallavet maleri.

Klar til spraymaling af blå maleri af Kamilla Ruus
Det finde morsekode maleri er lavet på en blå baggrund. Der gøres her klar til at spraymale på baggrunden. (Foto: Kamilla Ruus)

Den løsning har Jacob valgt. Jacobs ønske var, at få malet et maleri i blå nuancer og lidt grå, hvid og sort farve. Udover det ønskede Jacob at få integreret hans personlige motto på latin, som er ”Altius Citius Fortius”.

Du kan sikkert genkende mottoet, som er det olympiske motto, der på dansk står for højere, hurtigere og stærkere.

Et stærkt budskab som skulle stå centreret i maleriet med sort farve og på en abstrakt baggrund i primær blå farve.

Det store maleri på 120 x 100 cm hænger nu hjemme hos Jacob i boligen i Køge, hvor det skaber blikfang på den hvide væg ved spisebordet.

Kunne du tænke dig et personligt maleri med morsekode?

Et morsekode maleri er som andre malerier med citater og tekst populære. Tekst på maleri giver det er personligt touch og fortæller noget om dig og måske hvem din familie er.

Det blå morsekode maleri af Kamilla Ruus hænger i spisestuen
Jacobs blå maleri med morsetegn hænger på en hvid væg i spisestuen. (Foto: Kamilla Ruus)

Hvis du bestiller et maleri på bestilling, så får du mulighed for at sætte dit helt eget præg på kunstværket og med dit personlige citat eller motto.

Du får et maleri, som er malet på et kvalitetslærred der ikke slår sig. Et lærred der er perfekt til det danske klima. Maleriet vil stå knivskarpt med kvalitets Golden akrylmaling.

Det er gratis og helt uforpligtende at indhente et tilbud på dit drømmemaleri. Så du er velkommen til at klikke på nedenstående knap, hvor du kan læse mere om bestilling af personlige malerier samt indhente et tilbud.

Bestil et maleri med morsekode

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *