Malerier med citater: Giv maleri i gave til din veninde

Malerier med citater og tekst

Populær gaveidé: Malerier med citater og tekst

Har du en god veninde, som f.eks. snart har fødselsdag, jubilæum eller noget tredje, så er malerier med citater og tekst en god gaveidé. Gaver på det personlige plan er blevet meget populære, fordi du her har tænkt over gaven og kommer med noget unikt, som ingen andre vil komme med til den festlige begivenhed.

Få et maleri ud fra egne ønsker og idéer

Et personligt maleri tager tid at male, da der er tale om bestillingsarbejde på et unikt kunstværk. Fornylig har jeg afsluttet en spændende bestillingsopgave på et citat maleri. Jeg tænker, at det kan give dig nogle idéer til malerier og motiv, som kan bruges, hvis du vil give en personlig gave til din veninde. Når jeg laver malerier med citater og et personligt motiv, så sker det i samarbejde med dig. Du er derfor involveret i processen fra start til slut, og er med til at vælge størrelse, farver, tekst og maleriets indhold. Har du ikke en idé, så kommer jeg selvfølgelig med et bud og laver en skitse af maleriet, så du har noget at forholde dig til. Du kan også se i mit online kunst galleri, om du kan finde et inspirerende kunstværk blandt mine akrylmalerier og akvarel billeder.

Gør maleriet unikt med citat, billeder og symboler

Et maleri kan blive personligt på mange måder bl.a. ved at lade en yndlingsfarve, symboler, citat eller billeder (fotografier) indgå i maleriet. Det vil vi have en dialog omkring i den indledende fase, hvor du fortæller mig om dine tanker omkring maleriet og fremsender nogle fotografier f.eks. af venindens familie, børn, kæledyr, rejser etc., som du tænker skal indgå i billedet. I tilfældet med den førnævnte bestillingsopgave ønskede kunden, at der i maleriet indgik noget fra deres ferier, venindens børn og et personligt citat. Det blev til et skovområde med en bjørn og deres gamle folkevognsrugbrød, som de har camperet meget i. Til opgaven fik jeg fremsendt et fotografi af venindens børn, så de kunne indgå i maleriet. Det var første gang jeg skulle forsøge at overføre et billede til maleri, men resultatet blev rigtig godt. Jeg startede med at lave en stencil i Adobe Photoshop, som jeg printede ud på fire A4 ark, som jeg satte sammen til en stor stencil. Dette gjorde jeg tre gange, da jeg valgte at lave min stencil i 3 lag. Herefter var det bare at skære stencils til, så jeg kunne bruge dem som skabelon til maleriet. Som prikken over i’et i det personlige udtryk skrev jeg et tekst på maleriet: ”For dem som har solskin i sig, er der altid solskin”, som har stor betydning for gavemodtageren. Det behøver ikke, at være et personligt citat, det kan også være et citat fra en kendt person, som din veninde synes godt om. Du kan finde fede citater til et maleri ved at søge på Google.

Malerier på bestilling tager tid

Personlige malerier med citater og billeder tager tid at lave fra den første e-mail korrespondance til det færdige maleri er klar. Det er vanskeligt at sige helt præcist, hvor mange dage men min erfaring siger mig, at det godt kan tage en uge og helt op til en måned. Det afhænger naturligvis af opgavens art og antallet af bestillingsopgaver, men normalt vil et maleri blive færdigt inden for den tidsramme du sætter. Det er derfor vigtigt, at du bestiller et maleri i god tid, når det er en gave.

Bestil malerier med citater

Har du en god veninde, ven eller nært familiemedlem som snart har fødselsdag eller lignende, så er du velkommen til at kontakte mig for at forhøre dig om priser og muligheden for at bestille et personligt maleri med citat og motiv. Jeg ved, at malerier med citater er en god gaveidé, for det gør altid gavemodtageren glad, når de får en gave, som er unik og specielt til dem. Hvad synes du, om malerier med citater?

Se også: Personligt maleri til rund fødselsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *