A3 akvarel med fjer – Bohemian Feathers

A3 akvarel med fjer – Bohemian Feathers
  • Bohemian Feathers A3 akvarel med fjer af Kamilla Ruus
  • Bohemian Feathers plakat med fjer af Kamilla Ruus

Flot akvarel billede med fire farvestrålende fjer

1.199 DKK

Køb her

Plakater med fjer er populære, men vil du ikke hellere have noget mere unikt til dine vægge? Originale og farvestrålende akvareller er populære for tiden og netop dem finder du hos Art by Kamilla Ruus. Du kan bl.a. købe denne flotte illustration – Bohemian A3 akvarel med fjer.

Bohemian Feathers er en original akvarel illustration med 4 farvestrålende fjer i blå, brun og lyserød. De farvestrålende farver står skarpt på det hvide akvarel papir.

Det fine billede med fjer er inspireret af fugle og natur og er en oplagt gave til dig selv, din mor eller en god veninde. Kunstværket er flot for sig selv men kan også hænge på en gallerivæg sammen med plakater eller mindre malerier.

Der er udelukkende benyttet kvalitetsmaterialer til kunstværket. Akvarellen er tegnet og malet på 300 gr Canson akvarel papir 100% bomuld og med en blanding af Daniel Smith og Finetec Gold akvarelfarver, som er top kvalitet.

Kunstværket er signeret på forsiden med Kamilla Ruus og årstallet 2017.

Bemærk ramme medfølger ikke.

Pris: 1.199 DKK

Størrelse: A3 (29,7 x 42 cm)

Medier: Akvarel på 300 gr papir.

Ramme: Uindrammet

Køb A3 akvarel med fjer

Vil du købe kunstværket Bohemian Feathers med de fire farverige fjer, så skal du blot klikke på nedenstående knap og udfylde formularen, så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.

Køb illustration
20. januar 2018