Utraditionel dåbsgave idé

En utraditionel dåbsgave idé af Kamilla Ruus

Her er en utraditionel dåbsgave alle vil elske

Du er inviteret til en barnedåb og har brug for en gave? Uanset om du er en bedsteforælder, gudmor, fadder eller ven af familien, så er en ting sikkert. Presset på at finde en dåbsgave er stort, for hvad skal du give i dåbsgave til den nye verdensborger?

Glem traditionelle gaver til dåbsbarnet.

Det er f.eks. Georg Jensen dåbsgaver i form af sølv smykker, sparegris, bestik eller lignende. Bøger eller legetøj i barnedåbsgave er for upersonligt. Det skal barnedåbsfestens omdrejningspunkt nok få til fremtidige fødselsdage.

Køb i stedet en personlig og utraditionel dåbsgave, som barnet kan have glæde af i mange år ud i fremtiden.

Her får du en unik dåbsgave idé som alle forældre vil elske at få til deres barn.

Læs hvad morfar Palle gav sit barnebarn Frida i gave til dåben.

Bestil dåbsgaven her

Jungle maleri i barnedåbsgave

Palle er en af mine trofaste kunder. Hver gang en lille ny er kommet til verden i hans familie, så har barnebarnet skulle have et unikt maleri til barnedåben. En gaveidé som altid vækker begejstring og beundring.

På et af de foregående kunstværker var temaet bygget op om et Noahs ark maleri. Denne gang havde Palle noget andet i tankerne til lille Frida.

Idéerne kredsede om et jungle maleri i størrelsen 80 x 80 cm med forskellige dyr og måske Frida løbende rundt et eller andet sted på billedet.

Palles idé til maleriet var godt beskrevet. Det betød, at jeg kom hurtigt i gang med opgaven og nemt kunne finde referencefotos til dyr, træer og planter. Da skitsen var færdig og Palle godkendte den, så kunne jeg gå i gang med maleriet med det samme.

Skitsen er et godt arbejdsredskab for mig, men også din sikkerhed for, at vi er enige om maleriets motiv.

Det betød, at Frida fik en personlig barnedåbsgave af et junglemotiv.

Frida får en anderledes gave til barnedåben

Kamilla Ruus jungle maleri med detaljer
Se de små detaljer på jungle maleriet, som Frida fik i dåbsgave af morfar Palle.

Et maleri hører til de specielle og personlige dåbsgaver. Noget du ikke bare kan gå ind og købe i en legetøjsforretning, hos sølvsmeden eller hos boghandleren.

Så Frida fik helt sikkert en anderledes dåbsgave, som ikke hænger på andre børneværelser i det danske kongerige.

Jungle maleriet indeholder en tukan, en flodhest, nogle aber og en tiger der lurer bag en sten i baggrunden. I forgrunden står Frida med et fiskenet og forsøger af fange sommerfugle.

Hvad enten der er tale om en 50 års fødselsdagsgave, morgengave til gommen eller gave til en barnedåb, så bliver det altid mere personligt med f.eks. et navn, en dato eller et citat. Maleriet til Frida hører ind under barnedåbsgaver med navn.

Hvis du zoomer ind på træet i venstre side, så er Frida og fødselsdatoen 12-11-2009 kradset ind i træstammen.

Det bliver bare til en mere original og personlig dåbsgave, når du kan præge maleriet og få helt personlige oplysninger indarbejdet på en naturlig måde i værket.

Det gør et maleri til den perfekte dåbsgave fra bedsteforældre, gudmor eller gudfar.

Vil du give en personlig og unik dåbsgave?

Anderledes dåbsgave er et maleri af Kamilla Ruus
Et maleri passer perfekt ind på et børneværelse, så børnene har noget at kigge på imens de leger.

En barnedåb eller navngivningsfest er en særlig begivenhed, hvor barnet fortjener en utraditionel dåbsgave som har et personligt præg over sig.

Så mangler du en unik gave til barnedåb, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Når du køber et maleri, så får du et kunstværk malet med kvalitetsmaling fra Golden eller Schmincke alt efter valg af et akrylmaleri eller akvarelmaleri.

Kunstværket vil bevare farverne i mange år, da de efterbehandles med fernis, som holder snavs og ultraviolette stråler væk fra lærredet.

Det er en god idé, at kontakte mig 1 måneds tid før du skal give gaven, da det typisk tager 14 dage til 1 måned at lave et bestillingsmaleri. Så kontakt mig i god tid.

Barnedåbsgave til dreng eller pige? Hvis du er blevet inspireret af Palles historie til at give en dåbsgave til dit barnebarn, gudbarn eller en helt tredje mulighed, så hjælper jeg gerne.

Du kan nemt og uden omkostninger indhente et tilbud på et bestillingsmaleri ved at klikke på nedenstående knap.

Få tilbud på et maleri til barnedåb

Tip! Find traditionelle dåbsgave idéer her

Hvis du ikke synes om idéen med en utraditionel dåbsgave i form af et maleri, så kan du købe en mere traditionel dåbsgave som et smykke i sølv, en sparebøsse eller lignende. Du kan finde traditionelle gaveidéer til barnedåben på hjemmesiden alt.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *