Pige polterabend i Brønshøj

Pige polterabend aktivitet ved Kamilla Ruus

Skal du arrangere pige polterabend?

Et bryllup er fyldt med traditioner før, under og efter. Én af traditionerne før et bryllup er en polterabend for bruden og gommen. Er du én af de heldige, der skal arrangere en polterabend for bruden? Så er her en sjov pige polterabend aktivitet.

Og ved du, hvad det bedste er?

Det bedste er, at det er en aktivitet, som alle polterabend deltagere kan være med til, aktiviteten kan afholdes ude eller inde og I slipper for transport.

Det er her, at jeg håber, at du siger. Det lyder smadder hyggeligt og godt. Vi er nemlig ikke så meget til vilde polterabend idéer som faldskærmsudspring, paintball eller poledance.

Hør her:

Det slipper I for, for du og veninderne skal have en kreativ og sjov polterabend. I skal nemlig prøve at male akvarel og male jeres helt eget personlige minde om dagen under kyndig vejledning af mig.

Læs her hvordan Dittes veninder overraskede hende med et kreativt polterabend indslag.

Få tilbud på en kreativ polterabend

Slip kreativiteten løs og få en sjov polterabend

Ditte er en kreativ pige som interesserer sig for kunst. Hun vil gerne udfordres. Derfor bookede hendes veninde Eva en polterabend workshop igennem mig. Det er en rigtig godt idé, når du planlægger en polterabend, at du har bruden i tankerne. Vælg nogle polterabend idéer, som hun interesserer sig for og vil synes er sjovt.

Akvarelmaling er en rolig aktivitet, men samtidig udfordrende. Om du er kreativ i forvejen eller ej, det betyder ikke noget. I vil få hjælp en introduktion til akvarel og hjælp undervejs.

Lad os se, hvordan en akvarel workshop forløber til en polterabend for piger.

Hvordan foregår en polterabend workshop?

Ditte og hendes veninder sad klar hjemme i haven i Brønshøj ved et langbord, imens de nød et kølig glas vin og cider.

Det var perfekte forhold. Vejret var godt og der var plads til alle omkring bordet. Det vigtigste til en polterabend workshop er, at alle har en siddeplads ved et bord inde eller ude.

Okay. Det skal selvfølgelig være tørvejr. En mindre detalje.

Alternativ polterabend hjemme ved Kamilla Ruus
Alle pigerne var meget koncentreret om at male en Magnolia blomst til Dittes polterabend i Brønshøj. (Foto: Kamilla Ruus)

Efter et glas vin var det tid til at gå i gang med workshoppen. Til at begynde med får alle deltagere et test ark til at lave farveprøver. Herefter lavede jeg en kort demonstration af akvarellens magiske måde, hvorpå pigmenterne spredes på papiret.

Før deltagerne går i gang med det endelige motiv, så laver de farveprøver og en lille opvarmningsøvelse.

Nu var det tid til at male det endelige motiv – en Magnolia blomst.

Ditte fik en uforglemmelig polterabend

Kreativ polterabend aktivitet ved Kamilla Ruus
Resultatet af 2½ times akvarel workshop blev 9 meget flotte magnolia akvareller. (Foto: Kamilla Ruus)

Motivet, som deltagerne skal male, har jeg forberedt på forhånd. Magnolia blomsten er tegnet over på akvarelpapir. På den måde er det nemmere at komme i gang med at lægge farve på.

Ditte og hendes veninder var dybt koncentreret og blev grebet af opgaven.

Jeg gik rundt undervejs og hjalp, kom med gode råd og guidede alle gennem processen.

Alle fik lavet en super flot magnolia blomst. Bagefter snakkede vi om, hvor skægt det var, at med samme motiv var der vidt forskellige udtryk.

Det fedeste ved en polterabend som denne er, at hver især får produceret deres eget lille kunstværk til at hænge i en ramme. Et perfekt minde om en hyggelig dag til Dittes polterabend i brønshøj.

Få tilbud på en alternativ polterabend hjemme

Har du fået lyst til at holde en hyggelig pige polterabend hjemme eller ude, så er en akvarel workshop et alternativt og perfekt indslag til dagen.

Book en kreativ polterabend

I vil få en hyggelig og udfordrende 2-3 timers workshop, hvor I skal prøve kræfter med akvarelmaling. I behøver ikke tænke på transport, da jeg kommer til jer. På den måde sparer I tid på transport.

Husk!

I får hver især et minde med hjem fra dagen. Hver især maler en lille blomster akvarel illustration, som i kan hænge op derhjemme på væggen i stuen, kontoret eller et tredje sted.

Ønsker du min hjælp til at skabe en uforglemmelig polterabend, så indhent et gratis tilbud på polterabend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *