Anderledes bryllupsgave idé

Anderledes bryllupsgave af Kamilla Ruus

Her er en anderledes bryllupsgave som brudeparret vil juble over

Det er en glædelig nyhed, når bryllupsinvitationen dumper ind af brevsprækken. Du er begejstret. Efter begejstringen har lagt sig, så melder spørgsmålet sig. Hvad skal jeg give det nygifte par i bryllupsgave?

Uanset om du er forældre, svigerforældre, søster eller en god ven af brudeparret, så er en ting sikkert. Presset på at finde en gave til brylluppet er stort, for du vil gerne give en unik og anderledes bryllupsgave.

Hør her:

Glem de traditionelle gaver til brudeparret, som du kan finde på lister med top 10 bryllupsgaver.

Det er f.eks. Royal Copenhagen udstyr, Stelton Peber/Salt sæt, Kaj Bojesen abe eller lignende. Håndklæder eller sengetøj i bryllupsgave er for upersonligt.

Køb i stedet en personlig og utraditionel bryllupsgave, som parret kan have glæde af i mange år ud i fremtiden.

Her får du et forslag til en anderledes bryllupsgave idé som alle nygifte vil elske at få.

Læs hvad Benedikte gav sine venner i gave til brylluppet.

Bestil bryllupsgaven her

Bestil en kreativ gave til bryllup

Benedikte søgte efter utraditionelle bryllupsgaver, da hun fandt min hjemmeside med bestillingsmalerier. Her kunne Benedikte se, at jeg maler malerier til særlige begivenheder som barnedåb, runde fødselsdage og bryllup.

Nogle af de kunstværker der inspirerede Benedikte var bl.a. en 50 års gave til mor og en morgengave til gommen.

De værker inspirerede Benedikte til at få malet et maleri som en meget personlig bryllupsgave til sine venner.

Er det nemt at bestille et maleri i gave?

Svaret er ja. Du sender en e-mail via en formular med tanker og idéer samt et gavebudget. Efterfølgende laver jeg en skitse til dig. Først når du godkender skitsen, så er aftalen på plads.

Lad mig fortælle dig lidt mere om Benediktes maleri.

Kunst er den perfekte bryllupsgave

Personlige og anderledes bryllupsgaver vil blive husket bedre. Det er faktum fordi:

  • Gaven får et personligt touch.
  • Brudeparret får ikke dobbelt op af denne gave.
  • Det ikke bare er en gave, der ligger nogle tanker bag.

Derfor er kunst og i særdeleshed malerier på bestilling en perfekt bryllupsgave.

Med det mener jeg:

Maleriet bliver en gave, som du ikke bare kan købe hos Imerco, ILVA eller et helt tredje sted. Det er et kunstværk, som har en særlig historie og ikke hænger i noget andet hjem i det danske kongerige.

Nu til selve maleriet.

Kunst i bryllupsgave er unikt af Kamilla Ruus
Lidt billeder fra processen med at male en bryllupsgave. (Foto: Kamilla Ruus)

Benediktes idé til maleriet var, at det udsprang af den tale, som hun vil holde for brudeparret. I talen indgår der tre centrale figurer. Symbolik som fortæller noget om parret og den livsrejse, som de har været på.

De tre centrale figurer var en gorilla (en rigtig silverback), fugl Føniks og en flodhest. De skulle males på en baggrund med knald på farverne og på et lærred i størrelse 60 x 80 cm.

Det at du som kunde er med i processen undervejs betyder, at du bagefter står med en anderledes bryllupsgave. En oplagt og perfekt bryllupsgave til de som har alt.

Overvej at forære et maleri som en unik bryllupsgave næste gang

Et maleri som perfekt bryllypgave af Kamilla Ruus
En glad Benedikte har netop fået overrakt det færdige maleri. (Foto: Kamilla Ruus)

Et bryllup er en kæmpe begivenhed i livet. Her fortjener det nygifte par en unik gave og et personligt maleri er et godt forslag til bryllupsgave.

Du får:

Et unika kunstværk malet kvalitetsprodukter. Herunder maling af mærkerne Golden eller Schmincke. Det kommer an på valg af medie. Skal det være akryl på lærred eller akvarel på papir?

Benedikte valgte et akrylmaleri på lærred. Et sådan værk efterbehandles desuden med fernis, således det bevarer farveglansen i mange år og samtidig holder støv og snavs væk.

Bestillingsmalerier tager tid:

Produktionstiden på et maleri afhænger af, hvor mange opgaver jeg har. En god tommelfingerregel er, at du tager kontakt til mig minimum 1 måned før du skal forære gaven. Det tager nemlig typisk 14 dage til 1 måned, at male et maleri. Så kontakt mig i god tid.

Er du blevet inspireret af Benediktes historie til at give kunst i gave til bryllup? Kontakt mig for at høre nærmere om, hvordan du kan få malet en bryllupsgave til et vennepar. Du kan kontakte mig på telefon +45 41 56 98 56 eller læse mere om processen for bestillingsmalerier ved at klikke på nedenstående knap.

Få tilbud på et maleri til bryllup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *