Stort Hortensia blomstermaleri

Stort hortensia blomstmaleri af Kamilla Ruus

Gør dit hjem smukkere med malerier med blomster og botanik

Når en indretningsarkitekt skal indrette en bolig, så er botanik et godt ”våben”. Der er ikke noget hjem, hvor en buket farverige tulipaner, roser eller dekorative grønne sukkulenter ikke kan lyse op og skabe en grøn oase. Et minus ved levende planter er, at de varer ikke evigt.

Derfor:

Skal du kigge dig om efter noget længerevarende. Svaret er botanisk kunst på væggen ifølge magasinet Bo Bedre. Med botanik kunst kan du udsmykke dine vægge med en plakat med grønne blade eller et smukt blomstermaleri med roser. Der er mange muligheder. Så drop malerspanden og penslen og giv dine vægge et farvestrejf med botanik kunst.

Det har Anne-Katrine gjort ved at bestille et stort Hortensia blomstermaleri til stuen.

Få et uforpligtende tilbud på et maleri

Anne-Katrine bestilte stort maleri af Hortensia

Anne-Katrine søgte efter malerier med blomster. Hun fandt min hjemmeside, hvor hun læste om at få malet et personligt maleri. Her kunne Anne-Katrine se, at jeg udover at male kunstværker som gave bl.a. også har malet et maleri til et køkkenalrum til et par i Nordjylland.

Ann-Katrine fik en idé:

Idéerne kredsede om at få malet et billede til stuen i størrelsen 120 x 120 cm. Motivet skulle være en hortensia blomst på sort baggrund. Blomsten måtte gerne fylde det meste af lærredet. Hortensiaen skulle være i farverne creme eller beige med et strejf af guld og sølv hist og her.

Anne-Katrines idé var deldefineret. Hun sendte mig en e-mail via bestillingsformularen på hjemmesiden og fik et tilbud på et hortensia maleri, som Anne-Katrine accepterede.

Nu var det min tur til at finde inspiration til motiv og få lavet en skitse.

Sådan finder jeg inspiration til malerier med blomstermotiver

Blomstermalerier til salg af Kamilla Ruus
Her er referencefoto af Hortensia + et undervejs billede fra processen med at male et blomstermaleri til Anne-Katrine. (Foto: Kamilla Ruus)

Når jeg maler et blomstermaleri, så arbejder jeg bedst ud fra et referencefoto hjemme i mit studie fremfor at male i det fri. Det er anderledes end, hvordan kendte blomstermalere som Claude Monet, Georgia O’Keefe eller Vincent van Gogh.

De kendte malere har malet deres gamle blomstermalerier ud fra den malertekniske stilart ’Stilleben’ eller frit ude i naturen. Her priser jeg mig lykkelig for, at mobiltelefonen er opfundet.

Hvordan fik jeg fat i et referencefoto af en hortensia blomst (på latin Hydrangeas)?

Jeg vurderede tre muligheder:

  1. At finde et godt blomster foto på Pixabay.com. På Pixabay har ophavsmanden frasagt sig copyright, så du kan kvit og frit bruge billedet, da billede har en CCO-licens.
  2. At tage et godt billede af en hortensia i min egen have. Ingen hortensiaer i haven, så det var ikke en mulighed.
  3. At tage mobiltelefonen med og køre til den nærmeste planteskole. I dette tilfælde Plantorama.

Valget faldt på mulighed 3. Med den mulighed fik jeg et unikt referencefoto og Anne-Katrine fik et unika maleri.

Hortensiaen på referencefotoet indehold blå og lilla nuancer. Den lille ændring til maleriet skulle afstemmes med Anne-Katrine, som var med på idéen.

Drømmer du om at få malet et farverigt blomstermaleri?

Malerier med blomstermotiver til stuen af Kamilla Ruus
Her hænger Anne-Katrines maleri af Hortensia i stuen over sofaen. (Foto: Kamilla Ruus)

Kunst er en god måde at give et rum i boligen lidt kant. Ligesom med møbler kan et kunstværk skabe fornyet energi i rummet.

Så mangler du et stort maleri til stuen eller en mindre akvarel til kontoret, så er du velkommen til at kontakte mig. Så kan vi drøfte om, det skal være et blomstermaleri eller et maleri med et andet motiv.

Når du bestiller et personligt maleri, så får du indflydelse på motiv og du får et værk, der er lavet af de bedste materialer. Til akrylmalerier bruger jeg Golden maling og til akvarelmalerier anvender jeg ofte maling fra Schmincke.

Ved brug af kvalitetsmaling og fernis, så forlænges kunstværkets levetid og det vil bevare farverne i mange år.

Er du blevet inspireret af Anne-Katrines historie til at bestille et blomster maleri af Hortensia?

Så indhent kvit og frit et tilbud på et bestillingsmaleri ved at klikke på nedenstående knap.

Bestil blomster maleri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *