Bymaleri over Karlsbroen i Prag emmer af frieri

Bymaleri over Karlsbroen i Prag

Signe overrasker kæresten med romantisk bymaleri over Karlsbroen

Vil du forkæle én du holder af med en dejlig gave? Har du vanskeligt ved at finde ud af, hvad du skal give vedkommende? Fortvivl ikke!

Hjælpen er på vej.

En god gaveidé til én du holder af skal have en personlig betydning. Tænk tanken at du skal give din mor, far eller kæreste en gave. I har helt sikkert været på sommerferie som familie eller på kærestetur til en storby i Europa, der er masser af minder fra de ferier, som kunne foreviges på et smukt billede.

Hvorfor ikke give et unikt maleri i gave?

Netop den idé fik Signe for nylig, hvorfor hun kontaktede mig. Signe ønskede at give sin kæreste et romantisk bymaleri over Karlsbroen i Prag.

Netop denne europæisk storby og seværdighed har en helt særlig betydning for Signe og hendes kæreste. Det var nemlig her, at de blev forlovet.

Det skal naturligvis foreviges på et flot maleri.

Bestil gaven her

Frieri i Prag danner rammen om maleri

Hvis du er på jagt efter en gave, som du ikke kan købe i ethvert indkøbscenter eller Magasin, så er kunst som gave en god idé. Du får noget unikt, som kan følge dig/jer gennem livet og pryde væggene i dit hjem.

Men jeg har brug for dine input til at lave maleriet.

Signe henvendte sig til mig i november 2017, da hun ville give kæresten en særlig gave, fordi de netop var blevet forlovet.

Signes krav til maleriet var:

  • Budget: 500-1.000 kr.
  • Medie: Ingen krav.
  • Motiv: Maleri over Karlsbroen i Prag med Signe og hendes kæreste gående arm i arm over den berømte bro.

Vi blev enige om en A3 illustration i akvarel over Karlsbroen og med kæresteparret gående i forgrunden.

Et minde for livet foreviget i et bybillede

De overordnede detaljer var på plads, men for at gøre billedet specielt for dig/jer, så er det rart at have nogle personlige detaljer, som jeg kan inkludere i maleriet.

Efter et par e-mails frem og tilbage blev Signe og jeg enige om, at der også skulle inkluderes en dato for forlovelsen (den 7/10-2017) og et citat. Signe havde tre bud på citater, hvor vi valgte citatet: ”Det du gør, siger og giver til mig burde alle føle, fordi man så ved, hvad lykke og kærlighed er”.

Alle detaljer var nu på plads. Nu var det op til mig, at forevige alle inputtene i en flot scene som Karlsbroen.

Til dette bestillingsmaleri startede jeg med, at søge efter et bybillede over Karlsbroen. Her bruger jeg både Google og Instagram til at finde et billede. Jeg søgte både på ’Karlsbroen’, ’Karluv Most’ og ’Charles Bridge’.

Jeg fandt til sidst et Karlsbroen billede med en flot himmel og den rette vinkel, hvor du i baggrunden har det berømte tårn som indgangen til den gamle bydel i Prag.

Bemærk i øvrigt den lille detalje på én af broens sten i venstre side, hvor jeg med guldskrift har inkluderet forlovelsesdatoen.

Kvaliteten er i tip top

Det er vigtigt, at mine malerier er fremstillet af kvalitetsmaterialer, så du får en god oplevelse af det færdige maleri, men også at maleriet bevarer farverne.

Der er nemlig stor forskel på kvaliteten af maling.

Når du bestiller en A3 akvarel illustration som Signe har gjort, så får du et kunstværk, som er lavet på 300 grams papir af mærket Arches Cold Pressed. Papirkvaliteten er i top og fremstillet af 100% bomuld.

Den maling jeg bruger er fra de to anerkendte firmaer Schmincke Horadam og Daniel Smith. To firmaer som i adskillige test har bevist, at deres maling bevarer farverne over tid og står skarpere grundet den højere andel af pigmenter.

Vil du give kunst som gave?

En flot A3 akvarel er en helt særlig og unik gave, som ikke koster en bondegård. Du kan få akvarel malerier fra kr. 899 og op efter.

Jeg ved af erfaring fra andre opgaver bl.a. en morgengave til brudgommen og gave til brudeparret, at kunst som gave er en super god idé som virkelig vækker begejstring og glæde.

Et bymaleri over Karlsbroen kan du ikke bare købe i ethvert indkøbscenter, det er lavet ud fra personlige ønsker og så kan du/i have glæde af det i jeres hjem i mange år.

Hvis du er blevet inspireret af Signes historie til at bestille en personlig gave til én du holer af, så kan du få mere information om bestillingsmalerier ved at klikke på nedenstående knap.

Bestil a3 akvarel her

Husk at bestille det personlige maleri i god tid, da det ofte tager 14 dage at lave.

Har du en kommentar til ovenstående historie eller synes godt om maleriet, så vil jeg blive glad for, hvis du skriver en kommentar til mig via nedenstående formular.

 

 

2 kommentarer til “Bymaleri over Karlsbroen i Prag emmer af frieri

  1. Jakob Pontoppidan Henriksen siger:

    Super blog med masser af substantielt indhold. Elsker kunstnerstilen, der engang imellem leder tankerne over på kunstneren Daniel Dikov. Stor applaus herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *