Personlig Bryllupsgave idé: Christine gav sin mand kunst

Kunst som personlig bryllupsgave

Leder du efter en bryllupsgave? Her er en gaveidé

Hvert år bliver over 30.000 danskere viet ifølge Danmarks Statistik, så chancen for, at du skal til bryllup er tilstede. Et bryllup er fyldt med traditioner. En af traditionerne er, at du giver parret en gave, så du skal selvfølgelig finde en gave til brudeparret. Helst en personlig bryllupsgave.

Kender du et par der skal giftes?

Hvis du gør, så har jeg et forslag til en unik bryllupsgave, som vil kunne bruges overalt i parrets bolig og er mindeværdig.

Personlig gave til brudeparret

Du tænker, hvad skal jeg give det nygifte par i gave?

Det er nemt, at købe en bryllupsgave og få gaveidéer, for de fleste brudepar har en ønskeseddel eller gavekoordinator til brylluppet. Det bliver bare hurtigt upersonligt og kedeligt, når du vælger at købe noget til køkkenskufferne eller sofabordet, hvad enten det er bestik eller en vase.

Brug din kreative sans og giv brudeparret en personlig bryllupsgave.

Og det betyder…

…ikke at du skal male et maleri eller lave en skulptur i ler selv.

Du kan få en billedkunstner som mig til at lave et maleri på bestilling. Det vil være en perfekt bryllupsgave, som er personlig, mindeværdig og kan udsmykke boligen.

Sådan et maleri fik Christine malet til sin mand til deres bryllup.

Kunst i bryllupsgave – fra foto til maleri

Christines bryllupsgave til manden var ret veldefineret. Gavebudgettet lå på 3-4.000 kr. og opgaven gik ud på at male et maleri ud fra et foto.

Fotoet forestillede Christine og hendes kommende mands hus dækket af sne. Huset ligger tæt på grønne områder med buske og høje træer, så et flot billede af et vinterlandskab.

Unik bryllupsgave til manden
Her kan du se det foto, som Christine fremsendte til mig.

Det lyder måske nemt, at male et maleri ud fra et foto, men det er det ikke. Det gælder om, at få dimensionerne og kompositionen på plads. Har du først det på plads, så kan du begynde at arbejde med maleriet og fremhæve detaljer som ligger gemt i fotografiet.

De små detaljer gør maleriet mere personligt

Hvad enten jeg maler et kunstværk til et bryllup, dåb eller fødselsdag, så handler det om at gøre maleriet personligt og unikt.

Der ligger allerede en historie gemt bag fotografiet, så med Christines maleri fik jeg indarbejdet en postkasse med brudeparrets nye fælles efternavn.

Derudover har jeg brugt serigrafi tryk til at male de høje træer. På den måde kan jeg gøre træerne mere detaljeret end jeg vil kunne ved at male dem fra bunden af.

Bestil maleriet i god tid

Maleriet her er malet på et lærred i størrelsen 60 x 80 cm. Afhængig af størrelsen på maleriet og opgavens omfang, så tager det tid at lave et personligt maleri.

Erfaringer fra andre bestillingsopgaver f.eks et dåbsmaleri og en kandidatgave siger mig, at det er godt, at være ude i god tid, når du bestiller et maleri. Tommelfingerreglen er minimum en måned før, men bestiller du senere, så klarer jeg nok også din opgave.

I Christines tilfælde skulle hun bruge maleriet til sit bryllup den 1. Juni. Jeg skulle arbejde hurtigt, for bestillingen tikkede ind på e-mail den 9. Maj.

Den sidste weekend i maj kunne jeg aflevere kunstværket til en meget glad Christine.

Vil du give en personlig bryllupsgave?

Skal du snart til bryllup, så er et bestillingsmaleri en unik og anderledes gave til et bryllup, som vil vække begejstring hos det nygifte par.

Derfor skal du som vennepar, forældre eller bedsteforældre overveje at give kunst i bryllupsgave. Du kan sagtens involvere brudeparret på forhånd i processen, så du er sikker på at ramme den stil og de farver, som passer til deres bolig.

Hvis du er blevet inspireret af Christines historie til at bestille en personlig bryllupsgave til sin udkårne, så kan du få mere information om bestillingsmalerier ved at klikke på nedenstående knap.

Bestil dit personlige kunstværk

Hvis du har en kommentar til ovenstående historie eller synes godt om maleriet, så vil jeg blive glad for, hvis du skriver en kommentar til mig via nedenstående formular.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *