Fodboldmaleri i gave

Fodboldmaleri i gave til kæreste malet af Kamilla Ruus

Mai forærede uventet sin kæreste et fodboldmaleri i gave

Hvad skal du give kæresten i gave? Årsdagen eller fødselsdagen nærmer sig og du har stadig ikke fundet den perfekte og personlige gave til ham. Den situation oplevede Mai, da hun skulle finde en gave til sin kæreste.

Mai fik en idé til en gave. Kæresten er fodboldglad, derfor skulle han have et fodboldmaleri i gave.

Få tilbud på personligt maleri

Fodboldmalerier hænger ikke på træerne

Mais kæreste er fodboldinteresseret og så var det oplagt at forære ham et maleri i gave, hvor omdrejningspunktet er fodbold og hans to yndlingsklubber Juventus og Brøndby. Gaveidéen var god, men det blev en udfordring at finde et kunstgalleri eller en online webshop med færdige fodboldmalerier.

Mai søgte online på nettet efter kunstnere, der laver bestillingsmalerier. På den måde fandt hun frem til min hjemmeside og læste om, hvordan du kan få lavet et bestillingsmaleri efter egne ønsker.

Ønskerne til fodboldmaleriet var, at det skulle være et stort maleri på 120 x 90 cm, som kunne hænge på væggen i deres stue. Maleriet skulle være både maskulint og feminint på samme tid. Juventus og Brøndby skulle indgå i maleriets motiv.

Læs også: Birgits drøm om et Disney maleri med Mickey og Minnie Mouse

Abstrakt Juventus og Brøndby maleri

Juventus og Brøndby fodboldmaleri over sofa malet af Kamilla Ruus
Juventus og Brøndby fodboldmaleri hænger over sofa i stuen (Foto: Kamilla Ruus)

Ud fra ønskerne går jeg i gang med at udarbejde en skitse til et personligt fodboldmaleri. Skitsen sikrer mig en god arbejdsproces og dig en sikkerhed for, at du som kunde får det aftalte kunstværk.

Det færdige resultat blev et abstrakt Juventus og Brøndby maleri, hvor to fodboldspillere fra Juventus og Brøndby kæmper om fodbolden på en farverig og abstrakt baggrund. Den abstrakte og farvede baggrund er med til at skabe fart, tempo og eksplosivitet, som er meget karakteristisk for fodbold.

Mais kæreste blev meget glad for den uventede gave. Personlige sportsmalerier er en god gaveidé, da de altid vækker glæde og genkendelse hos gavemodtageren.

Et sportsmaleri til en sportsglad person du holder af

Skal du bruge en gave til en du holder af? Jeg håber, at du blev inspireret af Mais historie om et Juventus og Brøndby fodboldmaleri i gave til kæresten.

Det at give en personlig gave til en du holder af, det betyder meget for dig og gavemodtageren. En personlig gave vækker altid glæde. Så kender du en sportsglad person, som du holder af, så overvej at give vedkommende et sportsmaleri.

Det kan være, at du kender en, som er:

  • Vild med håndbold og elsker Mikkel Hansen.
  • Bidt af golf og dyrker sin passion for Tiger Woods.
  • Tosset med formel 1 racerløb og altid mindes de gode gamle dage med Ayrton Senna.

Husk det koster ikke noget at få et tilbud på en bestillingsopgave med et akrylmaleri. Så synes du, at et fodboldmaleri er en god gaveidé, så klik på nedenstående knap for at læse mere om processen.

Bestil sportsmaleri nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *