En personlig navngivningsgave der med garanti vil blive værdsat

Maleri i personlig navngivningsgave fra Kamilla Ruus

Hvad skal du give i navngivningsgave?

Har du modtaget en invitation til navngivningsfest? Du tænker sikkert allerede på, hvad du skal købe i gave. Det er ikke let at finde på en gave til babyen. Den situation opstod for Jeanette, der skulle til sit barnebarn Virgils navnefest. Jeanette fandt på en meget unik og personlig navngivningsgave, som forældrene helt klart kommer til at værdsætte. Du kan læse mere om Jeanettes gaveidé til navngivningsfesten.

Læs om maleri på bestilling

Hvad er en navngivningsfest?

Ved en navngivningsfest samles venner og familie for at give det lille ny vidunder en dyrebar gave – dets nye navn. Navnet er valgt af forældrene og kan tage udgangspunkt i barnets bedsteforældres eller generationer længere tilbage.

I dag er der flere og flere der vælger en navngivningsfest fremfor en traditionel barnedåb, hvor du som familie skal i kirke og præsten døber barnet. Fravalget af barnedåben kan skyldes mange årsager for eksempel religiøse. Uanset om en dåb eller navnefest vælges, så er det vigtigste, at barnet får et navn og gaver.

Hvad gør en gave til navngivningsfest unik?

Navngivningsfester er en fejring af den nytilkomne baby, hvor venner og familie viser deres støtte til forældrene og kommer med gaver til babyen. Du kan købe en traditionel dåbsgave i form af en bamse, et tæppe, en tallerken med plads til inddeling af maden eller en bog med H. C. Andersens eventyr. Der er intet i vejen med disse gaveidéer, men mange af disse gaver er tidsbegrænsede og mindre personlige.

Så leder du efter en gave til navngivningsfest der er unik. Så køb en ting, der er nyttig, dekorativ og kan holde i mange år frem i tiden. Jeanette fandt på, at forære sit barnebarn Virgil et unika maleri. Det blev en meget personlig navngivningsgave, som Virgil og hans forældre kan have glæde af, hver gang de leger sammen på Virgils værelse.

Eventyrligt maleri i navngivningsgave fra mormor

40 x 50 maleri i gave til navngivningsfest
Et maleri er en personlig navngivningsgave, som vil vække glæde hos forældrene. Det vil også være en flot vægudsmykning. (Foto: Kamilla Ruus)

Jeanette bestilte et maleri i navngivningsgave til Virgil. Det er en af de bedste navngivningsgaver, som Jeanette har givet i gave. Forældrene blev glade for maleriet og Virgil bliver helt sikkert det samme, når han bliver større. Der er nu kommet en flot vægudsmykning op på børneværelset i form af et personligt maleri, som der kan fortælles historier ud fra.

Maleriet forestiller en lysning i skoven, hvor en dreng ligger i en hængekøje. Drengen skal forestille Virgil, som har selskab af en kat, fugle og sommerfugle. Katten sidder sammen med Virgil og leger med et garnnøgle. Maleriet måler 40 x 50 cm og på et af træerne er forældrenes bryllupsdag indgraveret og i græsset er Virgils fødselsdato 04-04-2020 skrevet med sort skrift.

Så Virgil fik en personlig navngivningsgave, som han har glæde af i mange år fremover.

Bestil en personlig navngivningsgave

Skal du til barnedåb eller navngivningsfest og mangler en speciel gave til dit barnebarn? Så overvej at give kunst i gave. Et maleri er den perfekte navngivningsgave til dit barnebarn. Bedsteforældre vælger i dag at give deres børnebørn personlige gaver, der repræsenterer, hvem de er i stedet for blot at nøjes med mere traditionelle gaver som en sølvske, en sølvhalskæde eller en sølvsparegris.

Bestil et maleri til navngivning

Et maleri kan tilpasses, så det matcher barnet og forældrenes interesser. Barnets navn, initialer og fødselsdato kan endda blive malet på det. Hvis du er interesseret i at få malet et billede som dåbsgave eller gave til navngivningsfest, så kan du læse mere om processen og indhente et gratis tilbud ved at klikke på knappen og udfylde formularen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *