Dåbsgave til dreng

Dåbsgave til dreng et maleri af Kamilla Ruus

Giv en dåbsgave til dreng der ikke er legetøj

Der er dumpet en invitation til barnedåb ind ad brevsprækken. Du skal til barnedåb for en lille dreng. Men hvad skal du købe til ham?

Den situation kender vi alle. Det første du kan gøre er, at søge efter dåbsgaver til ham på Google. Her kan du finde lister med idéer til en dåbsgave til dreng, som indeholder legetøj f.eks. gåbil, rangle, Duplo klodser, puslespil med mere.

Legetøj i dåbsgave har sine fordele, idet det hjælper på barnets udvikling. Tænk på gåbilen der hjælper barnet med at tage sine første skridt eller Duplo klodserne, der stimulerer barnets kreativitet.

Ulempen ved at give legetøj til en barnedåb er, at det bliver en upersonlig dåbsgave som hurtigt bliver uinteressant i takt med at barnet vokser.

Derfor skal du give dåbsbarnet en personlig gave, der holder i mange år og måske kan gå i arv i generationer.

Et personligt maleri som pynt til væggen er en perfekt barnedåbsgave fra bedsteforældre.

Læs hvordan mormor Lone gav sit barnebarn Erik et maleri i dåbsgave og bliv inspireret.

Bestil dåbsgave til dreng

Hvorfor er et maleri en unik dåbsgave til ham?

Når du som mormor giver et unika maleri til en barnedåb, så vil du gerne vise den nyfødte og dennes forældre, at denne lille dreng betyder noget ganske særligt for dig.

Det kan du gøre med det personlige maleri.

Det er en skøn og farverig gave, hvor du får mulighed for at præge indretningen ved puslebordet eller på væggen i børneværelset. Du giver den lille ny noget at kigge på og gå på opdagelse i, men ikke mindst minde ham om mormor, når han ser på det smukke maleri.

Unik dåbsgave et maleri med pingviner af Kamilla Ruus
Et maleri i dåbsgave pynter ved puslebordet. Her hænger Eriks maleri fra mormor Lone ved puslebordet. (Foto: Kamilla Ruus)

Et maleri er også en god gaveidé til barnedåb, fordi du giver en gave som er tidløs modsat legetøj. Det vil også være en gave, som ingen andre i kongeriget Danmark har.

Det må næsten være den bedste gave til barnedåb.

Verdens bedste dåbsgave med pingviner på

Når du bestiller et maleri til en barnedåb, så kan du selv være med til at sætte dit præg på kunstværket. Du kan være med til at bestemme farve, motiv, størrelse og om der i værket skal indgå barnets navn og fødselsdato.

Lone var begejstret for et af mine solgte akvarelmaleri med pingviner. Med dette maleri som reference kunne jeg lave en variant med lidt andre farver som akrylmaleri.

Himlen på det nye pingvin maleri blev mørkeblå og med klare stjerner på himlen.

I midten af maleriet sidder Erik med en fiskestang. Det var et valg jeg traf, det viste sig at være en god beslutning, da Eriks familie elsker at fiske.

I forgrunden af værket finder du Eriks navn og fødselsdato ridset ind i isen.

Så Erik fik en helt særlig dåbsgave, der kan følge ham gennem hele livet.

Du kan også få lavet en barnedåbsgave til dreng, men mangler du mere inspiration til motivet til maleriet, så find mere inspiration i disse meget personlige dåbsgaver til drenge.

Skal du bruge en gave til barnedåb?

Barnedåben er barnets første store festlige begivenhed. Det skal fejres med en god og personlig gave. Så er du blevet inspireret af Lones historie og ønsker, at få malet et maleri til en dreng eller pige, så er du velkommen til at kontakte mig.

Du får en utraditionel dåbsgave til dreng, som har et personligt touch. Udover det får du en gave i top kvalitet, da kunstværket er malet med Golden maling og på et kvalitetslærred der matcher det danske klima.

Det koster ikke noget at indhente et tilbud på et bestillingsmaleri. Så synes du, at et maleri er en god idé til dåbsgave eller en personlig navngivningsgave, så klik på nedenstående knap for at læse mere om processen.

Få tilbud på dåbsmaleri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *