Pingviner

Pingviner

Sødt maleri med pingviner

SOLGT!

Det er koldt på den sydlige halvkugle, hvor pingvin familien holder sammen illustreret i dette søde maleri med pingviner malet af Kamilla Ruus.

Du får en original akvarel illustration med pingviner klædt i deres klassiske ”sort og hvide smoking”, som står i god kontrast til den hvide isflage og den smukke mørke aftenhimmel.

En god gaveidé til en barnedåb eller til dine egne børn. Maleriet vil hænge rigtig fint på et børneværelse i en flot sort kvadratisk ramme.

Der er udelukkende benyttet kvalitetsmaterialer til kunstværket. Akvarellen er tegnet og malet på 300 gr Arches akvarel papir 100% bomuld og med en blanding af Daniel Smith og Schmincke Horadam akvarelfarver, som er top kvalitet.

På forsiden har jeg signeret kunstværket med Kamilla Ruus og årstallet 2017. Står du og mangler en gaveidé til en barnedåb eller bare vil have lidt kunst på børneværelset, så, så er dette pingvin billede lige noget for dig.

Bemærk ramme medfølger ikke.

Pris: 1.199 DKK

Størrelse: 38 x 38 cm

Medier: Akvarel på 300 gr papir.

Ramme: Uindrammet

Køb maleri med pingviner

Desværre er kunstværket med pingviner solgt. Ønsker du at bestille et tilsvarende, så kontakt mig. Klik på knappen og send mig en besked.

Kontakt

 

10. december 2017