Morgengaven til ham

Akvarel morgengaven til ham af Kamilla Ruus

Se Joannas gode bud på morgengaven til ham du skal giftes med!

Du vågner dagen efter dit bryllup og har glemt at købe en gave til din ægtemand. Lyder det som et mareridt? Heldigvis er det de færreste der oplever dette, men det kan jo ske for dig. Derfor er det vigtigt, at du har styr på morgengaven til ham du skal giftes med i god tid.

Det kan nemlig let glippe, da to-do-listen til bryllupsforberedelserne er lang. Husk at jo tættere bryllupsdagen kommer desto mere stresset og spændt bliver du.

Hvad skal du give din udkårne?

Hvis vi kort ser tilbage på den søde morgengave tradition, som stammer fra 1600-tallet, så fik bruden ofte et hus, lidt jord eller penge i medgift. Det vil ikke være et hit. I dag er gaverne anderledes og kan være smykker, ure, oplevelser m.m. Det er heller ikke kun bruden, der får en gave efter bryllupsnatten, idet rigtig mange brudepar vælger at give hinanden en morgengave.

Traditionerne omkring morgengaver har ændret sig. Nu er en morgengave som oftest personlig og der skal tænkes mere over, hvad du køber i gave.

Læs og se Joannas bud på en personlig morgengave til ham du holder af.

Få tilbud på morgengave

Morgengaven til manden der har alt

Det vigtigste ved morgengaven til ham er, at den er personlig og indholdet er noget han vil huske. Derfor er manchetknapper eller et armbåndsur måske ikke den perfekte morgengave, da de kan risikere at samle støv i en skuffe efter noget tid.

Overvej i stedet en gaveidé som fortæller noget om jer og jeres historie.

Lad mig forklare:

Du har sikkert en oplevelse med din udkårne, som betyder mere end andre. Det kan være det første kys, den første date eller da din mand friede til dig. Den oplevelse kan du helt sikkert relatere til et sted, det kan være et sted i Danmark eller på en ferierejse til udlandet.

Hvorfor ikke lade den historie fortælle i form af et sødt akvarelmaleri. Det er en god gaveidé, som du og din mand vil elske at have hængende i jeres fælles hjem. Samtidig får i nye farver på væggen i boligen.

Overrask ham med et kunstværk af barndommens gade

Akvarel morgengave idé af Kamilla Ruus
Akvarellen afspejler Joanna og hendes mands møde i barndommens gade i Horsens. (Foto: Kamilla Ruus)

Kunst er en god gaveidé til et bryllup både som bryllupsgave til brudeparret eller som morgengave til gommen eller bruden. Det er noget, som du hver dag kan stoppe op og kigge på og mindes den dejlige bryllupsdag.

Joanna havde en idé. Hun ville overraske sin kommende mand med et kunstværk i akvarel. Men det skulle være et helt særligt akvarelmaleri.

Motivet til maleriet skulle være Joannas mands barndomsgade i Horsens, hvor han er født, opvokset og senere mødtes med Joanna som teenager på gadehjørnet for at kysse. På akvarellen skulle du tydeligt kunne se de små huse, de mange parallelparkerede biler og den grønne park i baggrunden.

Hvis du ser godt efter på billedet kan du måske ane, at bilernes nummerplader er udtryk for en tidslinje, som betyder noget for Joanna og hendes mand. Derudover kan du se Joanna og hendes mand på gadehjørnet samt deres børn.

Det endelige resultat blev en romantisk morgengave til gommen i form af et rigtig fint A3 akvarelmaleri fra Horsens by.

Skal du bruge en personlig morgengave til din kommende mand?

Morgengaven til manden der har alt af Kamilla Ruus
Et personligt kunstværk er en god morgengave til manden i dit liv, fordi det minder jer om bryllupsdagen. (Foto: Kamilla Ruus)

Det er en god kærlighedserklæring at have en morgengave til din kommende mand.  Det vil han blive glad for. Morgengaven til ham du elsker kan være svær at finde, men forhåbentlig er du blevet inspireret af Joannas historie.

Med et unikt maleri af jeres historie, så får du en mindeværdig gave til din mand. En gave hver dag kan minde jer begge om, hvor fantastisk det er, at netop I har mødt hinanden.

Det er gratis at indhente et tilbud på en morgengave til bryllup. Så synes du, at et maleri er den perfekte morgengave til ham, så klik på nedenstående knap for at læse mere om processen.

Bestil en personlig morgengave her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *