Gave til kandidat

Særlig gave til kandidat af Kamilla Ruus

Se Rikkes særlige forslag til kandidatgave til sin søn

Søger du inspiration til en dimissionsgave, specialegave, gave til kandidat eller noget fjerde, så er du kommet til det rette sted.

Du er inviteret til kandidatfest, men hvad skal du i grunden forære i gave til kandidaten, som er færdig med drømmestudiet?

Selvom penge eller et gavekort er en nem løsning og sikkert vil blive taget godt imod, så er det uden tvivl blevet vanskeligere at finde på en gave. De fleste unge mennesker har i dag allerede mange ting og på ønskelisten står der f.eks. penge, en ny iPhone, en ny Macbook, et ur, en taske eller andre materielle og upersonlige gaveidéer.

Hvorfor ikke overraske til kandidatfesten med en personlig og mindeværdig gave? Gaven vil helt sikkert blive vel modtaget og vække begejstring hos de øvrige gæster.

Læs her hvordan Rikke fandt en perfekt kandidatgave til sin søn.

Bestil kandidatgave

En god kandidatgave skal vække minder om studietiden

Det er meget naturligt til en kandidat fejring, at du som forælder giver din søn en unik gave. Noget der er betydningsfuldt og hver dag minder ham om den seje bedrift det er, at have afsluttet et langt uddannelsesforløb.

Hvad med pynt til boligen?

Rikke fandt på, at give sin søn et flot kunstværk i akvarel, da han blev færdig som kandidat i medicin. Med et akvarelmaleri hængende på væggen i hjemmet, så vil Rikkes søn hver dag kunne tænke tilbage på det flotte resultat at have afsluttet medicinstudierne.

Derfor kontaktede Rikke mig med henblik på at male et personligt maleri med fokus på drømme, håb og nogen af sønnens oplevelser gennem livet.

Læs også: Gave til en færdiguddannet ingeniør i robotteknologi

Flot Århus maleri som kandidatgave til ham

Det er nemt at bestille et personligt maleri. Men når du vælger et bestillingsmaleri fremfor et af de færdige akvarelmalerier, så har jeg behov for stikord fra dig. På den måde kan jeg gøre en gave ekstra personlig.

Rikke havde mange idéer og tanker til, hvad kandidatgaven til sønnen kunne omhandle. Stikordene var bl.a.

  • Århus som hjemby
  • Barndommen i Solbjerg
  • Rickshaw run i Indien
  • God kaffe
  • Madlavning
  • Klassiske bøger (Ernest Hemingway og Ulysses)
Skitse til akvarelmaleri i kandidatgave af Kamilla Ruus
Skitse til akvarelmaleri af Århus, som skal bruges til en kandidatgave. (Foto: Kamilla Ruus)

Opgaven var altså nem at gå til.

Rammen om kunstværket er et foto, som jeg selv har taget af rådhuset i Århus. Det passer perfekt til denne bestillingsopgave. Dernæst var det at bygge værket op omkring Rikkes idéer, hvor jeg har valgt at lade skilte på bygninger symboliserer interesse for bøger, gastronomi, rejser, hotel håbet og en rickshaw i forgrunden.

Det endelige resultat blev et rigtig fint A3 akvarelmaleri af Århus midtby. Du kan finde mere inspiration ved at gå på jagt i mine mange malerier af byer i Danmark og Europa.

Skal du bruge en gave til kandidat?

Kunst som forslag til kandidatgave af Kamilla Ruus

Skal du fejre en kandidat og mangler en gave til kandidatfest, så håber jeg, at du er blevet inspireret af Rikkes historie om en gave til en færdiguddannet læge.

Det at give noget personligt til dimittenden, det betyder meget og er en personlig anerkendelse fra din side til den studerende. Ved at få malet sit helt eget maleri, så får du en utraditionel gave til kandidat, som har et personligt præg.

Når du vælger det personlige maleri, så får du en gave i top kvalitet malet på 300 grams Arches akvarelpapir og med farver fra Schmincke Horadam og Daniel Smith.

Husk det koster ikke noget at indhente et tilbud på et bestillingsmaleri. Så synes du, at et maleri er en god kandidatgave idé, så klik på nedenstående knap for at læse mere om processen.

Få tilbud på gave til kandidat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *