5 Skønne malerier af København til dine vægge

Billedvæg med malerier af København malet af Kamilla Ruus

Savner du København, fordi du er flyttet fra byen eller vil du bare gerne have lidt af byen hængende på væggen i dit hjem?

Billedkunstner Kamilla Ruus har lavet en serie af akvarel malerier af København, som er malet ud fra primært egne referencefotos fra bybillet i København. De skønne billeder fra København er et øjebliksbillede af en bylivet i en gade, en bypark eller ved en bestemt bygning.

Det er nemt at indrette og ændre udtrykket i et rum med en akvarel med København-motiv. Det giver dig også mange muligheder for at kombinere akvareller med plakater, der bringer smilet frem hos dig og gør din boligindretning personlig.

Her er fem bud på København malerier.

1# – Maleri af Carlsberg porten med elefanterne

Indrammet maleri af Carlsberg porten

På Ny Carlsberg Vej finder du Elefantporten, som er det berømte vartegn omkring Carlsberg-bryggerierne. Elefantporten stod færdig i 1901 og består af 4 elefanter, der bærer tårnet ovenover dem. Den fantastiske port er illustreret på denne akvarel ’Carlsberg porten’. Her ser du gennem den ene elefant og over på den anden. Imens går en dame forbi på modsatte fortov. Et perfekt bud på et København maleri til din væg.

Se det fine Akvarel maleri ‘Carlsberg Porten’, 56×76 cm, 2.499 kr.

#2 – Maleri af Langebro brotårn

Maleri af Langebro brotårn malet af Kamilla Ruus

Klapbroen Langebro stod færdig i 1954. Den er bindeleddet imellem Sjælland og Amager. På klapbroen finder du det ikoniske brotårn, som er beklædt med kobber og har maritime detaljer så som koøjer. På det skønne akvarelmaleri af Langebro brotårn kan du se koøjerne, graffitien og at solen genspejler sig i vinduerne i tårnet. Et maleri med København-motiv er et skønt indslag til din gallerivæg.

Se det skønne Akvarel maleri ‘Langebro brotårn’, 56×76 cm, 2.499 kr.

#3 – Maleri af café i Kongens Have

Akvarel maleri Kongens have af Kamilla Ruus

Kongens Have er en grøn oase midt i København. Her kan københavnerne lægge sig på et tæppe i græsset og nyde solen og turister gå ture omkring Rosenborg Slot. Du kan også, som illustreret på den smukke akvarel Kongens Have, nyde en dejlig kop kaffe på en café i Kongens Have. Et dekorativt Københavner maleri, som vil matche godt til den nordiske boligstil.

Se det flotte Akvarel maleri ‘Kongens Have’, 26×36 cm, 1.199 kr.

#4 – Maleri af Nyhavn med båd liggende til kaj

Nyhavn akvarel maleri af Kamilla Ruus

Nyhavn med sine farverige bygninger er et spændende sted at besøge. Her kan du opleve caféliv, skønne gamle bygninger og se på skibe der ligger til kaj. Vil du have lidt stemning fra farverige Nyhavn ind i din stue, så overvej dette dejlige maleri af Nyhavn med båd liggende til kaj, når du køber kunst næste gang.

Se det unikke Akvarel maleri ‘Nyhavn med båd’, 76×56 cm, 2.499 kr.

#5 – Maleri af Amagertorv

Amagertorv maleri af kunstneren Kamilla Ruus

I det centrale København finder du Amagertorv, som med sit pulserende liv og Storkespringvandet er et centralt knudepunkt på Strøget. Der er dagligt mange mennesker, som krydser torvet eller sidder på en af caféerne rundt om og nyder en kop kaffe. Måske skal dette København maleri af Amagertorv og Storkespringvandet hjem på din væg?

Se Akvarel maleri ‘Amagertorv’, 36×51 cm, 1.699 kr.

Opsummering på malerier af København

Akvarelmalerier er oppe i tiden, da de ligesom plakater er nemme at indramme og hænge op på en hvid væg i hjemmet. De fem bud på København malerier er alle unikke kunstværker, der findes altså kun dette ene eksemplar af hvert motiv.

Du får med andre ord noget helt særlig kunst til dit hjem som ingen andre har. Løbende kommer der nye værker til i kategorien malerier af byer både fra Danmark og udlandet.

Vi har samlet de skønneste malerinyheder, der er lagt ind i webshoppen for nyligt. Måske en af de flotte akvareller venter på at flytte ind hos dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *