Dåbsgave til nevø

Maleri i dåbsgave til nevø lavet af Kamilla Ruus

Mangler du en gaveidé til din nevøs barnedåb

Louise blev inviteret til barnedåb og skulle finde en dåbsgave til sin nevø Anker. Dåben er sådan en særlig lejlighed, og det er vigtigt at finde en passende gave. En tankevækkende gave, der vil være til nytte for din nevø i fremtiden. Læs hvordan Louise fandt en skøn dåbsgave til nevø.

Få tilbud på maleri

Den unikke dåbsgave til nevø

Det at blive moster eller tante til en dejlig nevø, det er en fantastisk ting i dit liv. Udover forældrene og bedsteforældrene, så vil du også spille en vigtig rolle i din nevøs liv. Du vil kunne lege med ham, lære ham forskellige ting og træde til, når forældrene er presset. Du vil dermed knytte et helt særligt bånd til ham.

Derfor skal du også finde på en tankevækkende gave til barnedåben. Du kan finde mange idéer til dåbsgaver på Internettet. Det kan være et legetæppe, sparebøsse med gravering eller sølvbestik. Men er det tankevækkende og personlige dåbsgaver som viser, hvor betydningsfuld din nevø er for dig?

Louise fandt på en unik og fantasifuld gave til dåben. Hun fik malet et maleri med undervandtema, hvilket er en skøn dåbsgave til en dreng. Sammen med Anker kan hun nu gå på opdagelse og finde dyr på maleriet både over og under vandet.

Et maleri er en fantasifuld dåbsgave til ham

Ankers dåbsbillede hænger på børneværelset
En god gaveidé til barnedåben er et maleri til sin nevø. (Foto: Kamilla Ruus)

Louise bestilte et maleri med undervandstema i akvarel og formatet A3. Det er en god og meget personlig dåbsgave, som vil minde Ankers forældre om en fantastisk dag, hvor deres søn blev døbt.

Maleriet er samtidig også et godt valg som en gave til barnedåb, da det giver god mulighed for samtaler mellem dig og din nevø, når I sidder på legetæppet på værelset. Sammen kan I gå på opdagelse og snakke om fisk, hvaler, skildpadder og andre dyr på maleriet.

Louise fik lavet maleriet mere personligt, idet Anker blev malet siddende i en robåd og med hans navn og dåbsdatoen 18.10.2020 indsat på siden af båden

Så Anker fik en helt speciel dåbsgave fra sin moster.

Læs også: Agnes giver dåbsgave til niece som er personlig

Vil du bestille en dåbsgave til din nevø?

Er du blevet inspireret af Louises historie og skal du bruge en gave til barnedåben til din nevø, der skaber minder? Som moster eller tante vil du gerne give en bemærkelsesværdig gave, der holder i mange år frem i tiden.

Det må gerne være noget andet end de traditionelle dåbsgaver som et sølvsmykke, en sparebøsse, en sparkedragt eller gåvogn. Ved at vælge et personligt maleri, så giver du en gave, som kan anvendes i indretningen på børneværelset og være et bevis på dit særlige forhold til din nevø. En smuk dåbsgave. Vil du finde mere inspiration og se andre kunders dåbsmalerier, så gå på opdagelse i mine unikke dåbsgaver.

Hvis du er interesseret i at høre om, hvordan du får malet et maleri til barnedåb, så kan du klikke på knappen og læse mere om processen og samtidig indhente et uforpligtende tilbud på et maleri.

Læs om bestilling af maleri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *