Dåbsgave fra mormor og morfar

Et maleri i dåbsgave fra mormor og morfar

Hvad giver mormor og morfar i dåbsgave?

I er fornyelig blevet mormor og morfar til en lille ny baby. Nu er dagen kommet, hvor forældrene inviterer familie og venner til barnedåb.

Med dåben markerer forældrene barnets fødsel og smukke navn. Til den efterfølgende dåbsfest hører det sig til, at dåbsbarnet får gaver. Men at købe en dåbsgave til sit barnebarn kan være udfordrende.

Bedsteforældrene og et barnebarns bånd er specielt og det samme skal en dåbsgave fra mormor og morfar være. Find inspiration her og læs om, hvad Marley fik i gave til barnedåben af bedsteforældrene Helle og Søren.

Få tilbud på billede

En personlig dåbsgave idé til en dreng

Den barnedåbsgave I vælger til jeres barnebarn, skal være betydningsfuld. Gaven skal være et symbol på det særlige bånd, der er imellem barnebarn og bedsteforældre.

Der findes mange fine forslag til dåbsgaver, det kan være en højstol til baby, en børneopsparing, en bamse eller dåbsgaver fra Georg Jensen i sølv. Men er der tale om personlige barnedåbsgaver som symboliserer dette?

Helle og Søren fandt på en kreativ dåbsgave fra mormor og morfar. De forærede barnebarnet Marley et lille og fint maleri med dyr på, som Marley sammen med mormor og morfar kan gå på opdagelse i og finde dyrene.

Nuttet maleri i dåbsgave fra bedsteforældre

Flot dåbsmaleri på Marleys værelse
Marley fik et flot maleri med dyr af sin mormor og morfar til barnedåben. (Foto: Kamilla Ruus)

Ved at bestille et maleri i gave til barnedåb, så giver I en unik gave, der kan hænge som udsmykning på børneværelset mange år frem i tiden. Et dejligt minde fra dåbsdagen.

Når I bestiller et maleri, så kan I være med til sætte jeres præg på kunstværket i form af idéer til motiv.

Helle og Søren ville gerne have et maleri med dyr, sol, måne og Marleys fødselsdato 06-12-2020. Et maleri som Helle og Søren kunne fortælle godnathistorier ud fra.

Det blev til et 50 x 40 cm maleri med masser af dyr. Her er både kænguruer i solen over Australien og pingviner i nattehimlen på Nordpolen. Derudover fik maleriet et personligt præg i form af Marleys navn og fødselsdato i forgrunden på et lille skilt.

Så Marley fik en helt speciel dåbsgave fra mormor og morfar. Er du blevet inspireret af Helle og Sørens maleri til barnebarnet, så kan du under personlige dåbsgaver se flere unikke malerier til barnedåb.

Vil du bestille en dåbsgave fra mormor og morfar?

Skal I bruge en betydningsfuld dåbsgave til jeres barnebarn og er blevet inspireret af Helle og Sørens historie? Som mormor og morfar til barnebarnet vil I gerne give en lidt større gave til barnedåben.

Det må gerne være noget andet end legetøj, en sølvske eller en praktiske gave. Derfor er det unikke maleri en god gaveidé som personlig barnedåbsgave. Det viser, at I har gjort jer nogle tanker om gaven til barnebarnet og værdsætter det særlige forhold, som bedsteforældre har til sine børnebørn.

Hvis I er interesseret i at få malet et dåbsmaleri, så er det gratis at indhente et uforpligtende tilbud. Du kan læse mere om, hvordan du bestiller et maleri ved at klikke på knappen.

Bestil dåbsmaleri her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *