30 års fødselsdagsgave til mand

Maleri i 30-års fødselsdagsgave til mand lavet af Kamilla Ruus

Farvel til 20’erne og goddag til et nyt årti. En 30-års fødselsdag er ikke bare en rund fødselsdag, det er en milepæl i enhver mands liv. Det er for nogle en begyndelse på familie- og voksenlivet.

Du er derfor fast besluttet på at finde den perfekte 30 års fødselsdagsgave til en mand. Det kan være en gave til en ven, bror eller kæreste. Men hvilken slags gave skal du købe til ham?

Bliv inspireret og læs hvad Helene fandt på i 30 års fødselsdagsgave til sin mand.

Få et tilbud på maleri

Hvad giver du i 30-års gave til ham?

Det er næsten altid sådan, at når du runder de 30 år, så fejres dette med en stor fødselsdagsfest for familie og venner. Gavebudgettet til en rund fødselsdag er ofte større end normalt, men hvad skal du så bruge gavebudgettet på?

Der findes rigtig mange gaveidéer til en 30-års fødselsdag på Internettet. Der findes den nemme gaveidé i form af et gavekort til en oplevelse for eksempel et restaurantbesøg eller weekendophold. Der findes også de klassiske 30-års gaver i form at et moderne herreur eller en lækker parfume.

Helene var ikke overbevist om gaveidéerne. På restaurantbesøg kan hun og manden altid tage og en lækker parfume kan hendes mand selv købe. I stedet fandt hun på en meget personlig 30-års fødselsdagsgave til hendes mand.

Find en betydningsfuld gave til ham

Maleri af farverigt kastanjetræ i 30-års gave til mand
Helenes 30-års fødselsdagsgave til sin mand. Et smukt maleri af et farverigt kastanjetræ. (Foto: Kamilla Ruus)

En personlig 30-års fødselsdagsgave til ham var det oplagte valg for Helene. Det skulle være en gave, som var betydningsfuld, symboliserede kærlighed og med vigtige milepæle i deres liv. Derfor valgte Helene at få udført et bestillingsarbejde af et maleri på lærred.

Helenes ønsker til et akrylmaleri i størrelse 100×80 cm var:

 • Et kastanjetræ med farverige blade
 • Datoerne 10/5-2018 og 28/8-2020
 • Hashtag #Brydstatistikken
 • Uendelighedstegn med kors, anker og hjerte

Resultatet blev til et 100×80 cm maleri, der forestiller et stort kastanjetræ med blade i mange forskellige pangfarver og på en baggrund i grå toner. På træstammen kan hashtagget skimtes samt uendelighedstegnet.

Helenes mand blev meget glad for kunstværket og der hænger nu et farverigt maleri på væggen i deres skønne hjem.

Mangler du en personlig 30-års fødselsdagsgave?

Står du med invitationen i hånden til en rund fødselsdag og er faldet for Helenes historie, så er det personlige maleri også et oplagt valg som gaveidé.

Du er sikker på, at fødselaren ikke får den samme fødselsdagsgave af de andre gæster. Samtidig viser du med gaven, at festens midtpunkt betyder noget helt særligt for dig.

Så overvejer du et maleri til f.eks. en 30-års fødselsdagsgave, så er det gratis at få udarbejdet et tilbud på et maleri til en fødselsdag. Du kan klikke på knappen og læse mere om, hvordan du får lavet et maleri på bestilling.

Bestil et maleri

En kommentar til “30 års fødselsdagsgave til mand

 1. Mette Høirup Nielsen siger:

  Hej Kamilla & Morten
  Vi står og skal sige farvel til vores leder gennem 23 år i vore børnehus (Kastaniegården) og havde i tankerne at han skal have et maleri med til sit nye kontor, til minde om “os”.
  Her faldt jeg over det fine farverige kastanietræ og tænker det ville være helt perfekt…
  Vi er et lille hus med 40 børn pt. så budgettet er ikke enormt, derfor er jeg lige nødt til at høre en pris på det – tænker sådan noget noget 80×80 eller deromkring…
  Vil gerne have 40 navne skrevet på bladene på træet og årstal på de blade som er blæst af – og så på en mere blå-himmel-baggrund.
  Ville det kunne lade sig gøre? og hvad skal det koste???
  Og hvad med fragt til Odense???

  På forhånd tak for svar 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *