Akvarelbilleder: 5 skønne små akvareller til din nye gallerivæg

Akvarelbilleder til gallerivæg af Kamilla Ruus

Hvorfor er det vigtigt at have kunst hængende på væggen? For det første er kunst med til at gøre en ellers hvid væg mere spændende at kigge på, men for det andet fortæller kunsten også noget om dig selv som person. Derfor får du her 5 bud på originale akvarelbilleder lavet af mig selv, som du kan udsmykke din gallerivæg med.

Gallerivæg med akvarelbilleder, plakater og fotos

En gallerivæg kan bestå af mange forskellige typer af kunst. Jeg har selv lige dekoreret en væg med billeder i min egen bolig. Her har jeg kombineret kunst print, litografier og akvarel tegninger, hvilket giver et godt miks. Det vigtigste, når du laver en gallerivæg, udover at kunsten er hængt harmonisk op, er at få dekoreret væggen med det, som betyder noget for dig. Du kan derfor sagtens mikse familiefotos med kunst illustrationer eller moster Odas juleplatter med forskellige akvarelbilleder. Det vigtigste er, at det bliver en personlig gallerivæg.

5 farverige akvarel tegninger

De nedenstående kunstværker er alle akvareller, som jeg selv har tegnet og malet med akvarelmaling.

Tusmørke – 51×36 cm

Akvarel tegningen forestiller en pige, som vandrer i gennem landskabet i en tusmørke stemning. Bestil akvarel tegning af landskab.

Maleri med akvarel landskab af Kamilla Ruus

Little people – 23×33 cm

Akvarel med motiv af en lille pige, som overrækker en krukke til et fantasivæsen – eller også er det omvendt? Her kan du bestille Little people akvarellen.

Akvarel tegninger - Little People - Kamilla Ruus

Boy – 27×38 cm

Akvarelbilledet forestiller en dreng som står på en høj og med en måne i baggrunden. Man fristes til at kalde ham for månedrengen. Her kan du bestille akvarelbilledet månedreng.

Akvarelkunst til billedevæg af Kamilla Ruus

Mine ugle venner 24×31 cm

Akvarelmaleri med pige som sidder i et træ sammen med sine venner uglerne. Her kan du bestille et ugle akvarelmaleri.

Ugle akvarel tegning af Kamilla Ruus

Venter på dig – 45×34 cm

En simpel illustration i akvarel med to fantasifigurer i sort. Pigen sidder ned imens drengen venter på hende. Hvor mon de skal hen? Her kan du bestille den flotte akvarel illustration.

5 små akvareller til gallerivæg af Kamilla Ruus

Små akvareller – det er ikke lige mig

Om du kan lide mine små akvareller eller ej, det vil jeg lade være op til dig selv at bedømme. Kunst er og bliver en personlig smagssag, og det vigtigste er, at du er glad for dit maleri, illustration eller plakat, som du har hængende derhjemme. Vi mennesker er heldigvis meget forskellige, og nogle af os er til gamle malerier med markante guldrammer, mens andre vil være til originale illustrationer og print. Jeg selv er mest til det sidste. Hvis du allerede har kunst hængende på væggen, så har du sikkert også en god føling med, hvilken type af kunstværker, du går efter. Er du derimod førstegangskøber af kunst, så kan det være svært at vide, hvor du skal starte. Her vil jeg anbefale dig at læse disse 3 tips til hvordan du køber kunst til hjemmet, så har du et godt udgangspunkt for at finde ud af din egen kunstsmag, og hvor du skal lede efter kunstværker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *